Casa Charlize Cuvee Notte ja Casa Charlize Floreale

Casa Charlize Cuvee Notte ja Casa Charlize Floreale

Italialaiset viinit toimivat aina. Ihanien italialaisten valikoimasta löydät esimerkiksi Casa Charlize Cuvee Notten ja Casa Charlize Florealen.

Casa Charlize on Global Wine Housen brändi, jonka päämäärä on yksinkertainen: laadukas viini kohtuullisella hinnalla – eli todellinen jokamiehen matkalippu Toscanaan.

Casa Charlizen viinejä varten Global Wine House tekee yhteisyötä yli satavuotiaan Castellani-viinitilan kanssa Pontederassa. Heidän kokemuksensa ja ammattitaitonsa avulla räätälöidään viinejä, joita on vaikea vastustaa. Tarkoituksena on yhdistää klassisten italialaisten viinien laatu ja maine viininvalmistuksen historian ja perinteiden arvostukseen.

Samoin kuin korkeimman hintaluokan ”supertoscanalaisissa”, on myös Casa Charlizen viineissä mukana ranskalaisia rypälelajikkeita. Siksi viranomaisen antama laatumerkintä on korkeampien laatuluokituksien sijaan IGT, eli Indicazione Geografica Tipica, omalle alueelleen tyypillinen viini.

Poimimme alle kaksi Casa Charlizen helmeä. Tutustu Casa Charlizeen lisää sen omalta tuottajasivulta.

Öisen tumma viini ei jätä kylmäksi

Casa Charlize Cuvee Notte

Cuvée Notte Puglia nostaa mieleen hautuvan padan tuoksun ja illallisen onnekkaan odotuksen. Apulian alueen gastronomiset elämykset pastan, haudutettujen kasvisten, ilmakuivattujen kinkkujen ja lihojen kuten Cappocollon ja Culatellon, muodossa ovat aina vaatineet viiniä seurakseen. Alueen viiniä mieluimmin. Casa Charlizen Puglia on tuttavuus, joka ei jätä kylmäksi.

Erinomainen lihaviini niin grillatulle lihalle kuin erilaisille padoillekin. Se sopii myös paahdetuille kasviksille ja on hyvää seuraa kypsytetyille juustoille. Runsaan hedelmäinen, hilloisen marjainen, pehmeän tanniininen, pitkä ja runsas.

Tutustu Casa Charlize Cuvee Notteen tarkemmin tästä.

Kukkean upea Pinot Grigio

Casa Charlize Floreale

Jälleen hyvän tuulen viini Casa Charlizelta, joka nostaa ajatuksiin meren, loman ja mukavat hetket!

Kukkean hedelmäinen ja helposti lähestyttävä Casa Charlize Floreale tuo Pinot Grigiollaan uuden näkökulman lajikkeen viineihin, jotka totutusti tulevat useimmin Pohjois-Italiasta. Sisilian etuja ovat korkeuserot ja viileä merituuli, jotka antavat viinille raikkautta lämpötilan vaihtelun tuodessa rypäleisiin hapokkuutta.

Raikkaan hapokas viini toimii miellyttävänä aperitiivina ja sopii erinomaisesti ruokaisan salaatin tai kanaruokien kyytipojaksi.

Tutustu Casa Charlize Florealeen tarkemmin tästä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.