en vittu tiiä kuohuviini

En vittu tiiä kuohuviini

Nyt sitä saa, nimittäin supersuositun Instagram-ilmiön @envittutiiäofficialin ja Norexin yhteistyöstä syntynyttä En vittu tiiä kuohuviiniä!

En vittu tiiä on suureen suosioon sosiaalisessa mediassa noussut suomalainen ilmiö. Se sai alkunsa vuonna 2019 kahden kaveruksen luodessa omaksi ilokseen Instagram-tilin @envittutiiaofficial. Nopeasti tili alkoi saada uusia seuraajia, ja pian siitä olikin muodostunut jo koko kansan ilmiö. Eikä ihme, sillä osuvat sloganit nousevat ajatuksista ja tilanteista, joihin suomalaisessa arjessa on varsin helppo samaistua.

Hyvin helposti lähestyttävä ja puhuttelevaan pulloon pakattu En vittu tiiä kuohuviini on tehty charmat-metodilla. Se vastaa makeusasteeltaan suoraan Prosecco-buumiin ja sen myötä kuluttajia miellyttävään tyyliin kuohuviineissä. En vittu tiiä kuohuviini on pakattu kevytlasipulloon, jolla on perinteistä lasipulloa pienempi hiilijalanjälki.

Kuohuviinin tuottaja Norex Selected Brands on suomalainen perheyritys, joka on vuodesta 1981 asti tuntenut suomalaisten juomaharrastajien mieltymykset. Norex Selected Brands tuottaa omien tuotemerkkiensä kautta laadukkaita alkoholijuomia suomalaisille kuluttajille. Tuotteissa on aina erinomainen laatu ja tuotannossa haetaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä ratkaisuja.

Mainio bileskumppa yhteistyössä @envittutiiaofficial kanssa

EN VITTU TIIÄ kuohuviini

Tämä extra dry -kuohuviini on maultaan kepeä, raikas ja jälkimaultaan viipyilevä. Siitä voi löytää mehukasta omenaa ja hentoa päärynäisyyttä. Makeusaste vastaa suoraan Prosecco-buumiin ja sen myötä kuluttajia miellyttävään tyyliin. Kuohuviini on tehty charmat-metodilla.

En vittu tiiä kuohuviini on mainio bileskumppa, seurustelujuoma ja maljakuohuviini, joka toimii hienosti myös aperitiivina. Seurustelun lisäksi se sopii tarjottavaksi salaattien ja pikkupurtavan kera.

Tutustu viiniin tästä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.