lopez de haro history

Ennakkoluuloja vastaan

Hacienda López de Haro taistelee ennakkoluuloja vastaan. Se on yksi Vintaen viinitaloista, jotka toteuttavat filosofiaa omien polkujen rohkean kulkemisen puolesta ja taistelevat standardeja ja latteuksia vastaan.

Vintaen juuret ovat Riojassa, ja Hacienda López de Haro on sen kotiseudun ylpeys. Riojan parhaat rypäleet iäkkäitä Tempranillo-köynnöksiä kasvavalta alueelta yhdistyvät täällä omistautuneeseen työskentelyyn talon jokaisen viinin luomisessa.

Hacienda López de Haro sijaitsee etuoikeutetulla paikalla parhaalla alueella Riojan viinialueen sydämessä San Vicente de la Sonsierran kylässä. Tarhojen sijainti on hyvin onnekas, sillä siellä vallitsee ainutlaatuinen mikroilmasto. Toloñon vuorijono suojaa tarhoja kylmältä merituulelta samalla, kun Ebro-joki tuo tarvittavaa kosteutta viljelyyn. Näissä ihanteellisissa olosuhteissa syntyy nykypäivän klassista Riojaa.

Lue lisää Hacienda López de Harosta täältä.

Hedelmäisen herkullinen ruokarosee

Hacienda Lopez de Haro Rosado

Raikkaan hapokas ja marjainen rosee Hacienda Lopez de Haro Rosado on hyvin monikäyttöinen ruokaviini, joka saadaan Garnacha- ja Viura-rypäleistä. Se sopii tapaksille, piiraille, salaateille, valkoiselle lihalle, kalalle, savukalalle, leikkeleille ja miedoille juustoille.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Perinteinen, mutta ultramoderni valkoviini

Hacienda Lopez de Haro Blanco

Mehevä Hacienda Lopez de Haro Blanco saadaan Viura-rypäleestä, johon muut rypäleet antavat monimuotoisuutta. Tämä viini sopii lähes mihin vain: aperitiiviksi, tapaksille, meren antimille, paellalle, valkoiselle lihalle, koville juustoille ja sellaisenaan tarjottavaksi.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Hedelmäinen maku on lähes pureskeltava

Lopez de Haro Organic Tempranillo

Monipuolinen ja pehmeän tanniininen lihaviini, joka sopii loistavasti esimerkiksi possulle, pataruoille, makkaroille tai kanalle. Käy hyvin tarjottavaksi myös kypsien, kovien juustojen kanssa.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.