markkinointipäällikkö rekry

Etsimme uutta markkinointipäällikköä

Norex Selected Brands Oy Ab myy ja markkinoi Suomessa kansainvälisesti arvostettuja viinejä ja väkeviä alkoholijuomia. Visiomme on olla Suomen paras, halutuin ja arvostetuin alkoholimaahantuoja asiakkaiden ja päämiestemme arvioissa. Edustamiamme tuotteita on saatavana suomalaisista ravintoloista, Alkoista ja pohjoismaiselta Travel Retail -alueelta. www.norex.fi | www.viikonviini.fi

Markkinointipäällikkömme siirtyessä uusiin haasteisiin, haemme hänelle seuraajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tule viemään eteenpäin edustamiemme tuotteiden ja asiakkaiden brändien näkyvyyttä

Tehtävässä vastaat Norex Selected Brands:in edustamien tuotemerkkien ja tuotteiden näkyvyydestä B2C- ja B2B-asiakkaidemme seuraamissa some- ja verkkomedioissa. Mediatapahtumien koordinointi ja lehdistökontaktien ylläpito kuuluvat myös työnkuvaan. Lisäksi toteutat ja koordinoit kuluttajia puhututtavaa markkinointiviestintää yrityksemme sosiaalisen median kanaville. Tarjoat tuotteiden jälleenmyyjille työkaluja ja vinkkejä omien markkinointitoimiensa toteuttamiseen. Vastaat kokonaisvaltaisesti myynninedistämiskampanjoiden toteutuksesta, osallistut tuotepäälliköiden kanssa toteutettavien kampanjoiden suunnitteluun sekä raportoit markkinoinnin tuloksista.

Markkinointipäällikkönä kehität ja kehityt

Olet määrätietoinen, rohkeasti toimeen tarttuva ja asioista selvää ottava markkinointiviestinnän ammattilainen. Nautit käytännönläheisestä markkinoinnin työstä ja sen tulosten mittaamisesta, joiden lisäksi sinulla on näkemystä tuotteiden tavoitettavuuden kasvattamisesta. Olet myös vahvasti perillä digimarkkinoinnin tulevaisuuden mahdollisuuksista ja hallitset hakukoneoptimoinnin. Työotteeltasi olet järjestelmällinen, itseohjautuva ja kehityshaluinen. Sinulla on vahva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Tukenasi työssäsi sinulla on markkinointiasiantuntija ja -assistentti. Käyttämiämme työkaluja ovat muun muassa, Liana Monitor, ePressi, Google Analytics, Google My Business, WordPress sekä Metan FB ja IG. Kokemus niiden käytöstä katsotaan eduksesi.

Perheyritys, joka huolehtii työntekijöistään

Tarjoamme sinulle työpaikan kasvavassa, yli 40 vuotta toimineessa espoolaisessa perheyrityksessä. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin monin eri tavoin, ja meillä nautit hyvistä henkilöstöeduista sekä kattavasta työterveyshuollosta. Ihmiset yrityksemme palveluksessa ovat tärkein voimavaramme ja menestyksemme avain. Pääset mukaan 20 hengen ammattitaitoiseen ja rentoon työyhteisöön, jossa tarjoamme koulutusta tuotteista ja alkoholialasta. Saat mahdollisuuden edustaa maailmanluokan alkoholibrändejä yrityksessä, jossa arvostamme rohkeaa luovuutta, ketteryyttä ja ylpeyttä omasta tekemisestä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lataa hakemuksesi ja CV:si Operarian työpaikkailmoituksen ohjeiden mukaan viimeistään 15.5. Kartoitamme tehtävään sopivia osaajia jo hakuajan aikana, joten toimi nopeasti. Operaria Headhunting & Recruiting avustaa meitä hakuprosessissa ja tiedusteluihin vastaa rekrytointikonsultti Markus Fabricius, markus@operaria.fi, puh. 0400 603327.  

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.