rekry

Haemme avainasiakaspäällikköä ravintolakanavaan

Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet vastaamaan asiakkaidemme monipuolisiin ja nopeasti muuttuviin tarpeisiin? Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen alkoholijuomien avainasiakaspäällikköä ravintolakanavaan. Työn aloitus tammikuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Vastuullasi on alkoholituotteiden myyminen ja niiden kysynnän kasvattaminen painottuen meidän isoimpiin avainasiakkuuksiimme. Pääset osallistumaan myynnin suunnitteluun valtakunnallisesti sekä sen toteuttamiseen yhteistyössä muun myyntitiimin ja markkinoinnin kanssa. Työ on itsenäistä, suunnitelmallista ja tavoitehakuista.

Odotamme sinulta:

– Kokemusta B2B-kaupasta suurille toimijoille ja näyttöjä hyvistä tuloksista

– Asiakaslähtöistä ja positiivista ajattelutapaa

– Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä

– Halukkuutta matkustaa (ajokortti) ja työskennellä välillä myös toimistoaikojen jälkeen

– Läpivientikykyä ja halua heittäytyä tilanteisiin

– Sujuvaa kommunikointikykyä suomeksi ja englanniksi

– Tehtävään soveltuvaa tietoteknistä osaamista (mm. Teams, Excel, Outlook ja erityyppiset CRM-järjestelmät)

– Alkoholialan tuntemus ja kontaktit ravintola-alan toimijoihin ovat etu työssä

Tarjoamme sinulle:

Työpaikan kasvavassa, yli 40 vuotta toimineessa espoolaisessa perheyrityksessä. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin monin eri tavoin, ja meillä nautit kattavista henkilöstöeduista sekä työterveyshuollosta. Ihmiset yrityksemme palveluksessa ovat tärkein voimavaramme ja menestyksemme avain. Pääset mukaan reilun 20 hengen ammattitaitoiseen ja rentoon työyhteisöön, jossa tarjoamme koulutusta tuotteista ja alkoholialasta. Saat mahdollisuuden edustaa maailmanluokan alkoholibrändejä yrityksessä, jossa arvostamme rohkeaa luovuutta, ketteryyttä ja ylpeyttä omasta tekemisestä.

Lähetä CV + hakemuksesi sähköpostitse otsikolla ”Avainasiakaspäällikkö” kaj.koskinen@norex.fi palkkatoiveineen 16.12.2022 mennessä.

Voit lähettää hakemuksen myös max. 3 min videon muodossa (tallenna videohakemuksesi Dropboxiin, YouTubeen yksityisenä videona tai muuhun pilvipalveluun, josta pystyt jakamaan sen helposti linkkinä meille).

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Kaj Koskinen puhelimitse: 050 327 6199. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan loppumista.

Norex Selected Brands Oy Ab myy ja markkinoi Suomessa kansainvälisesti arvostettuja viinejä ja väkeviä alkoholijuomia. Visiomme on olla Suomen paras, halutuin ja arvostetuin alkoholimaahantuoja asiakkaiden ja päämiestemme arvioissa. Edustamiamme tuotteita on saatavana suomalaisista ravintoloista, Alkoista ja pohjoismaiselta Travel Retail -alueelta. www.norex.fi | www.viikonviini.fi

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.