rekry

Haemme toimistoassistenttia

Etsimme palveluhenkistä ja energistä otetta omaavaa toimistoassistenttia joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen. Norexilla pääset osaksi ammattitaitoista, sitoutunutta ja huumorintajuista tiimiä, jossa jokainen saa olla aidosti oma persoonansa!

Työpäiväsi

Toimistoassistenttina pääset tekemään monipuolisesti erilaisia asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviä yhdistettynä myynnin ja markkinoinnin avustaviin tehtäviin. Työpäiväsi alkavat saapuneiden tilausten läpikäymisellä, minkä lisäksi päivääsi kuuluu myyntinäytteiden keräämistä ja lähettämistä asiakkaille. Vastaat näytevaraston hallinnoimisesta varmistaen, että varastossa on aina tarvittavia tuotteita saatavilla. Päivääsi sisältyy myös vaihtelevasti verkkosivustojen päivityksiä, tapahtumien ilmoittautumisten käsittelyä, uutiskirjeiden tekemistä, laskutusta ja tositteiden käsittelyä. Halutessasi pääset osallistumaan myös erilaisiin tapahtumiin ja messuille.

Mitä odotamme sinulta?

  • Kokemusta työelämästä ja itsenäisistä asiakaspalvelu- tai toimistotehtävistä
  • Sinulla on osaamista ja/tai kiinnostusta erilaisista viineistä ja alkoholeista
  • Hyvää suomen kielen taitoa, englannin kielen osaaminen on eduksesi
  • Innostuneisuutta ja positiivista asennetta sekä yhteistyötaitoja toimia osana tiimiä
  • Oma-aloitteista, toimeen tarttuvaa ja ratkaisukeskeistä työotetta
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta

Mitä tarjoamme sinulle?

Tulet osaksi rentoa ja eläväistä 20 henkilön työyhteisöä, jossa kannustetaan ja kunnioitetaan toisia ja halutaan luoda hyvää yhteishenkeä. Vuosien varrella työntekijöiden vaihtuvuus on ollut pientä, mikä kertoo, että Norexilla viihdytään. Norex tarjoaa mm. liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi-, työmatka- sekä lounasedun, laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja työterveyshuollon sekä bonusjärjestelmän kuukausipalkan lisäksi. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus sovittaessa. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Norex Selected Brands Oy Ab myy ja markkinoi Suomessa kansainvälisesti arvostettuja viinejä ja väkeviä alkoholijuomia. Visiomme on olla Suomen paras, halutuin ja arvostetuin alkoholimaahantuoja asiakkaiden ja päämiestemme arvioissa. Edustamiamme tuotteita on saatavana suomalaisista ravintoloista, Alkoista ja pohjoismaiselta Travel Retail -alueelta. www.norex.fi | www.viikonviini.fi

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme WorkPower. Tarkemmat hakuohjeet löydät heidän sivuiltaan tästä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.