viinien tuotepäällikkö rekrytointi

Haemme viinien tuotepäällikköä

Onko viini lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet vastaamaan päämiestemme monipuolisiin ja nopeasti muuttuviin tarpeisiin? Teet kaikkesi varmistaaksesi tuotteiden menestymisen Suomen markkinoilla?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen viinien tuotepäällikköä. Työ alkaa tammikuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Vastuullasi on yhteydenpito päämiehiin. Vastaat tuotteiden hinnoittelusta, budjetoinnista ja teet tiivistä yhteistyötä markkinointitiimin kanssa varmistaaksesi tuotteiden myynnin onnistumisen. Päämiesvastuun lisäksi seuraat ja analysoit alan trendejä ja markkinoita. Kehität olemassa olevaa tuotevalikoimaa sekä etsit uusia kaupallisia mahdollisuuksia. Olet osa Suomen kovinta kuusihenkistä tuotepäällikkötiimiä.

Odotamme sinulta

– Vahvaa osaamista viineistä

– Asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä oivallisia yhteistyö- ja viestintätaitoja

– Luovaa ja rohkeaa tapaa ideoida uutta

– Asioiden läpivientikykyä ja analyyttistä sekä itsenäistä otetta työhön

– Halukkuutta matkustaa (ulkomaille) ja työskennellä välillä myös toimistoaikojen jälkeen

– Sujuvaa kommunikointikykyä suomeksi ja englanniksi

– Tehtävään soveltuvaa tietoteknistä osaamista (mm. Teams, Excel, Outlook ja Power Point)

– Alkoholialan tuntemus ja Alkon prosessien vahva tuntemus ovat etu työssä

Tarjoamme sinulle

Työpaikan kasvavassa, yli 40 vuotta toimineessa espoolaisessa perheyrityksessä. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin monin eri tavoin, ja meillä nautit kattavista henkilöstöeduista sekä työterveyshuollosta. Ihmiset yrityksemme palveluksessa ovat tärkein voimavaramme ja menestyksemme avain. Pääset mukaan reilun 20 hengen ammattitaitoiseen ja rentoon työyhteisöön, jossa tarjoamme koulutusta tuotteista ja alkoholialasta. Saat mahdollisuuden edustaa maailmanluokan alkoholibrändejä yrityksessä, jossa arvostamme rohkeaa luovuutta, ketteryyttä ja ylpeyttä omasta tekemisestä.

Lähetä CV + hakemuksesi sähköpostitse otsikolla ”Tuotepäällikkö” tomas.lonnberg@norex.fi palkkatoiveineen 16.12.2022 mennessä.

Voit lähettää hakemuksen myös max. 3 min videon muodossa (tallenna videohakemuksesi Dropboxiin, YouTubeen yksityisenä videona tai muuhun pilvipalveluun, josta pystyt jakamaan sen helposti linkkinä meille).

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tomas Lönnberg puhelimitse: 050 354 3210. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan loppumista.

Norex Selected Brands Oy Ab myy ja markkinoi Suomessa kansainvälisesti arvostettuja viinejä ja väkeviä alkoholijuomia. Visiomme on olla Suomen paras, halutuin ja arvostetuin alkoholimaahantuoja asiakkaiden ja päämiestemme arvioissa. Edustamiamme tuotteita on saatavana suomalaisista ravintoloista, Alkoista ja pohjoismaiselta Travel Retail -alueelta. www.norex.fi | www.viikonviini.fi

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.