mustikka drinkki

Helpot kuohuviinidrinkit

Helpot kuohuviinidrinkit hakusessa? Espanjalainen Cava on loistava vaihtoehto kun mietinnässä on kuohuviini, joka sopii valtaosalle asiakkaista. Pares Balta on varteenotettava valinta useastakin syystä. Tämä perheyritys on valmistanut cavaa jo 1930-luvulta saakka ja nykyään kellarimestareina toimivat Maria Elena Jimenez ja Marta Casas. Nämä naiset tekevät loistavaa laatua Gran Reserva -tasolle asti. Kaikki viinit soveltuvat vegaaneille, ovat luomua ja Demeter-sertifioitua biodynaamista tuotantoa.

Poimimme tähän kaksi helppoa ja raikasta drinkkiä, jotka toimivat hienosti esimerkiksi äitienpäivänä, vappuna tai kesäterassilla ystävien kanssa tarjoiltuna.

Pares Balta Exclusive Blueberry

Yksinkertainen on kaunista ja tässä ehdotus oikein mainiosti suomalaisille osuvaan mustikkaiseen raikkaaseen drinkkiin. Juomaan tulee vain mustikkamehua ja Pares Baltan Cava Brut Pink P rosee-kuohuvaa, koristeeksi mustikoita. Nopea valmistaa, herkullista nauttia! Näin syntyy Exclusive Blueberry.

Pares Balta Pink Cava ja marjainen drinkki

Juoma rakennetaan kuohuviinilasiin, lisätään jäitä ja mustikoita koristeeksi.

8 cl Pares Balta Pink Cava

4 cl mustikkamehua

Jos olet kirjautuneena, voit käydä cocktailpankissamme tekemässä tulostettavan mainoksen ravintolaasi tai voit napata myös tämän drinkkimainoksen ravintolasi tiskille tai menun väliin.

Pares Balta Fruitbom Lift Up

Hedelmäinen vaihtoehto yksinkertaiselle ja maukkaalle drinkille on persikan, vadelman ja suomalaisten suosikkikuohuvan Pares Balta Brut B:n yhdistelmä Fruitbom Lift UP.

Parés Balta Cava Brut B ja kesädrinkki persikka

Juoma rakennetaan jäiden päälle kuohuviinilasiin ja koristellaan persikan lohkolla.

8 cl Pares Balta Cava Brut B

4 cl persikkamehua

4 cl vadelmamehua

Jos olet kirjautuneena, voit käydä cocktailpankissamme tekemässä tulostettavan mainoksen ravintolaasi tai voit napata myös tämän drinkkimainoksen ravintolasi tiskille tai menun väliin.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN