“Norexilla ollaan pintaa syvemmällä”

Kuka: Tea “Niki” Haaranen
Titteli: HR-asiantuntija
Norex since: 2011
Nice to know: On tavannut Sauli Niinistön henkilökohtaisesti

Alunperin Niki aloitti Norexilla myynti- ja markkinointikoordinaattorina, tehden muun muassa mainoksia. Kun Norex-perhe kasvoi, kasvoi Niki sen mukana uusiin rooleihin. “Työnkuva on elänyt vahvasti yrityksen matkassa, sillä Norexin mennessä eteenpäin ja muuttuessa, on työtehtävät painottuneet sen mukaan, mille on syntynyt tarvetta”, Niki kertoo.

Nykyisin tämä kameleontti vastaa yrityksen HR-puolesta. Nikin arkeen kuuluu paljon kehitysprojekteja ja erilaisten järjestelmien koordinointia, kehitystä ja käyttöönottoa. Hän hoitaa koko työsuhteen elinkaarta, aina sopimuksista palkanmaksun koordinointiin.


Perhe panostaa toisiinsa

“Tällä hetkellä työtuntini täyttävät paljolti perehdytykset ja koulutukset, joihin Norexilla panostetaan erityisesti”, Niki kertoo. Henkilökunnan huomioiminen onkin yrityksen suola hänen mielestään, sillä perheyrityksessä näkyy ja tuntuu sen lämpö. “Meillä on mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhömme sekä yhteiseen tekemiseen. Omille ideoille saa aina tukea ja ne otetaan ilolla vastaan.”

HR-alan ammattilaisena Niki näkee henkilöstön hyvinvointiin liittyvät asiat tärkeänä strategisena seikkana. “Norexin hyvä yhteishenki ja ihmiskeskeinen ajattelutapa saa aikaan sitoutunutta ja motivoitunutta henkilökuntaa. Täällä työskentelevien intohimo omaan työhönsä, sekä halu tehdä asiat todella hyvin näkyy uskoakseni myös asiakkaille.”

Hyvin hoidetun työn lisäksi yrityksen kulttuuri lisää myös henkilökohtaista hyvinvointia. “Pitkät työurat tällaisessa pienemmässä perheyrityksessä mahdollistavat myös työkavereihin tutustumisen pintaa syvemmältä.” Niki tietääkin, että myyntitiimin kollegoista löytyy todellisia cocktailtaitureita. Heidän loihtimia uusia reseptejä työkaverit pääsevätkin toisinaan maistelemaan.

Norexin kaltaisessa talossa viinit ovat ikuinen keskustelunaihe. “Viinien maailmasta suosikkejani ovat kuohuviinit, erityisesti Moscato-rypäle”, Niki kertoo. Lempiviinikseen hän nimeää italialaisen Tosti Asti Dolcen, joka tulee 200-vuotiaalta Tostin perheyritykseltä. “Se on luottovalinta, jos illanviettoon tarvitaan lasilliset kuohuvaa”, hän vinkkaa.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.