matsu la jefa 75cl

Kesän kiinnostavimmat viinit

Kesän kiinnostavimmat viinit ovat täällä. Matsu-viinisarjasta löydät punaviinien lisäksi valkoviinin, jonka nimi ”La Jefa”, päällkkö, on enne. Klassisia Porto Cruz -portviinejä saa nyt myös pinkkinä ja valkoisena, ja niissä on ainesta monipuoliseen käyttöön. Tutustu tuotteisiin tarkemmin alta.

Upea pinkki kesäjuoma Porto Cruzilta

Porto Cruz Pink

Upea Porto Cruz Pink on punaisista rypäleistä valmistettu makea ja tyylikäs kesäjuoma, joka sopii sekä aperitiiviksi että seurustelujuomaksi. Maistuu erinomaiselta myös tapasten ja antipastin kanssa tarjoiltuna. Tarjoa myös raikkaana pitkänä juomana lisäämällä siihen jäitä, kuplavettä, muutama mintunlehti sekä tilkka sitruunamehua.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Vaaleista rypäleistä valmistettu sitruksinen portviini myös kalalle

Porto Cruz White

Porto Cruz White on monipuolinen tuote, joka sopii esimerkiksi viilennetyksi aperitiiviksi sekä marjojen ja hedelmien kanssa tarjottavaksi. Sitä voi tarjoilla myös tonicin ja jäiden kanssa pitkänä juomana. Maultaan se on makea, hienostuneen sitruksinen, samettisen hunajainen ja sen jälkimaussa tuntuu kuivattuja hedelmiä. Kokeile myös viilennettynä rasvaisempien kalaruokien kanssa.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Matsu-sarjan valkoviinin nimi on enne

Matsu La Jefa

La Jefa tarkoittaa päällikköä ja nimi on enne: tämä on päällikköviini. La Jefa tulee Toron viinialueelta Duero-joen laaksosta Luoteis-Espanjasta. Valkoisia Malvasia-rypäleitä on alueella niin vähän, että ne korjataan sieltä täältä tummien lajikkeiden tarhoista. Tämä harvinaisuus on sellaisenaan melkoinen keskustelun virittäjä, niin harvoin mitään tämän kaltaista on tarjolla.

Upea viini sopii grillatulle kalalle, mustekalalle, paellalle, vasikan kyljyksille, pehmeille juustoille ja grillatuille vihanneksille. Viini sopii vegaaneille. Maultaan se on runsas, ryhdikkään hapokas, tiiviin hedelmäinen, kermainen, kypsä, rikas, rakenteinen, pitkä ja tasapainoinen. Maku määrittelee Malvasian uudelleen, niin hienovireinen, vivahteikas, eloisa ja silkkinen on tämä viini.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.