Tuottaja

Martin Diwald GmbH

Tutustu tarkemmin

Maa

  • ItävaltaItävalta

Bioweingut Diwald on luomuviinien pioneeri Itävallassa. He olivat ensimmäisten joukossa, ellei jopa ensimmäinen itävaltalainen luomuviinitila. Tilan juuret ovat Wagramin alueella. Hans ja Paula Diwald ottivat tilan haltuunsa vuonna 1972 ja jo vuonna 1980 aloitettiin konversio luomuviljelyyn. Nykyään luomuviljely sujuu jo toisessa sukupolvessa Martin Diwaldin johdolla. Tilalla on noin 20 hehtaaria viinitarhoja. Kaikki rypäleet korjataan käsin ja viininvalmistuksessa vältetään ylimääräistä käsittelyä. Viinit saavat käydä spontaanisti. Diwaldilla käytetään vain rikkiä desinfiointiin ja stabilointiin ja bentoniittia valkoviinien kirkastamiseen. Siinä kaikki. He haluavat tehdä viinejä, jotka ovat elegantteja, eloisia ja jokaisella on oma selkeä luonteensa joka puhuttelee. Bioweingut Diwald on Traditionsweingüter -yhdistyksen jäsen. Vain muutama muu Wagramin alueen tuottaja on jäseninä tässä arvostetussa yhteisössä. Kuten Saksassa VDP-laatutuottajayhdistys, myös Traditionsweingüter antaa luokituksia viinitarhoille kasvupaikan mukaan. Diwaldin joissakin single vineyard -viineissä voi siis nähdä etiketissä Erste Lage -merkinnän, joka on Itävallan oma Premier Cru-tasoinen luokitus.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN