Nicolas Feuillatte

Nicolas Feuillatte Blanc de Blancs Collection Vintage 2015 voitti kultaa The Global Chardonnay Masters 2021 -kisassa

Nicolas Feuillatte Blanc de Blancs Collection Vintage 2015 voitti kultaa vuoden 2021 viimeisessä The Global Chardonnay Masters -kilpailussa. Norex onnittelee voittajaa!

Kilpailun järjestäjä on The Drinks Business -julkaisu. The Global Chardonnay Masters -kilpailu on osa The Global Masters -kilpailusarjaa, jossa kokeneet viineille omistautuneet asiantuntijat maistavat tuotteita sokkona eri puolilta maailmaa useissa eri kategorioissa, kuten rypälelajikkeiden omissa sarjoissa tai alueiden mukaan.

Nicolas Feuillatte Blanc de Blancs Collection Vintage 2015 on hienostunut, erittäin hapokas ja erittäin kuiva samppanja. Pitkä, eloisa ja tasapainoinen maku tekee siitä paitsi ykkösluokan aperitiivin, myös erinomaisen kumppanin esimerkiksi kylmäsavulohelle, ravuille ja vaalealle kalalle.

Nicolas Feuillatte on Champagnen moderni jättiläinen moniportaisella samppanjavalikoimallaan ja valtavalla 5000 viljelijän osuuskunnallaan. Nicolas Feuillatten ikoniset samppanjat ovat Ranskan markkinoiden ykkösiä ja kolmansia koko maailmassa.

Voit lukea lisää Nicolas Feuillatten samppanjatalosta sen omalta tuottajasivulta.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.