Postin jakelu on ajoittain ruuhkautunut. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Rosé Global Masters

Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Rosé palkittu The Global Rosé Masters -kisassa

Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Rosé on sijoittunut Master-sijalle The Global Rosé Masters 2021 -kilpailussa kuivien kuohuvien roseiden sarjassa. Kilpailun järjestäjä on The Drinks Business -julkaisu. The Global Rosé Masters -kilpailu on osa The Global Masters -kilpailusarjaa, jossa kokeneet asiantuntijat maistavat tuotteita eri puolilta maailmaa sokkona useissa eri kategorioissa, kuten rypälelajikkeiden omissa sarjoissa tai viinialueiden mukaan.

Nicolas Feuillatte on Ranskan markkinoiden ykkönen ja kolmanneksi suurin koko maailmassa. Réserve Exclusive Rosé on herkullisen vivahteikas roseesamppanja, joka suorastaan tulvii kesäisiä, punaisten hedelmien aromeja. Se on syntynyt lisäämällä 16 % huolella valittua punaviiniä Réserve Exclusive -sekoitukseen, minkä jälkeen samppanja on kypsynyt kellarissa 2 – 3 vuotta. Tuloksena on maittava, marjainen ja hyvin monikäyttöinen samppanja sellaisenaan nautittavaksi, mutta aivan erityisesti ruokailuun aterian alkupaloista jälkiruokaan saakka.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN