Niin kauan kun silmissä kimaltaa…

Anna Beda on työskennellyt Livikon Brand Ambassadorina marraskuusta 2018 asti.
Työssään hän edustaa yrityksen alkoholijuomia ja brändejä yleisesti. Kansainvälisillä markkinoilla Beda myös kouluttaa alan työntekijöitä – ja alkoholin ystäviä yleisesti – yrityksen tuotteiden, kuten Crafter’s Ginin, Vana Tallinn -liköörin ja vodkien Hõbe, Viru Valge ja Bellingshausen kautta. Hän myös esittelee vahvojen alkoholijuomien maailmaa ja cocktailkulttuuria. “Pääsen kertomaan mitä juoda, miten juoda, kenen kanssa, missä, milloin ja miten se tehdään hienolla tavalla!”, hän iloitsee.

Beda vierailee ympäri vuoden useissa maissa, vetäen kymmeniä ja kymmeniä mestarikursseja. Lisäksi monessa mukana olevaan naiseen voi törmätä tärkeimmillä alan messuilla.

Yksi osa Bedan työtä on kehittää uusia cocktailreseptejä ja laatia cocktailmenuja vuodenajan sekä tapahtumapaikan luonteen ja tarkoituksen mukaan. Tämän lisäksi hän on tiiviisti mukana myös tuotekehityksessä. “Se tarkoittaa, että minulla on kunnia olla osa porukkaa, joka on ehdottomasti jättämässä jälkensä juomahistoriaan.”

Toinen osa Bedan työtä on tuotemerkkien esittely useilla eri festivaaleilla. Kesäisin hänet löytääkin Crafter’s Gin -baarin takaa lähes joka kolkasta Virossa.

“Nautin täydellä vauhdilla kaikista unettomista öistä, stressaavasta pakkaamisesta ja valmistautumisesta – ja jopa messujen rakennuksen taisteluista! Palkkiona kun saan antaa ihmisille iloa ja nähdä kimalluksen heidän silmissään”, Beda kiittelee. Hän kokee kiitollisuutta saadessaan innostaa ja kouluttaa yhteiskuntaa. “Saan olla osa ihmisten erityisiä hetkiä ja tilaisuuksia. On hienoa tutustua maailmaan viedäkseni sen parhaat palat kotimaahani ja integroida ne juomiin”, hän toteaa.

Työssään Beda oppii uutta lähes päivittäin, eikä rutiineja tai tylsiä tehtäviä ole. “Niin kauan kuin inspiroidun tästä kaikesta ja silmäni kiiluvat innosta, jatkan tätä vauhtia. Ainoa liike on eteenpäin!”

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.