crafters gin

Norex edustaa nyt Livikoa Suomessa

Norexista tuli 1. kesäkuuta lähtien Livikon tuotteiden virallinen edustaja ja jakelija Suomessa. Edustajuus siirtyi Norexille Arcus Finlandilta. Livikon tärkeimpiä tuotteita ravintolamyyntiin ovat Vana Tallinn -liköörit sekä ginit Crafter’s London Dry ja Crafter’s Aromatic Flower.

Liviko on virolainen vuonna 1898 perustettu alkoholia valmistava konserni, jonka tuotanto ja pääkonttori sijaitsevat Tallinnassa. Liviko vie tuotteitaan yhteensä 60 maahan Euroopassa, Aasiassa, Pohjois-Amerikassa ja Oseaniassa. Se on yksi Baltian suurimmista alkoholiyrityksistä, joka oman tuotantonsa lisäksi sekä vie että tuo alkoholijuomia. Lue lisää Livikosta sen tuottajasivuilta.

”Odotamme innolla yhteistyötä Livikon kanssa. Pitkästä historiastaan tunnettu Liviko on erottunut Pohjoismaiden ja Baltian maiden juomamarkkinoilla innovatiivisilla ratkaisuilla. Livikon tuotteet ovat erinomainen lisäys nykyisten kumppaneidemme tuotevalikoimaan Suomessa. Livikon tuotteet antavat meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme monipuolisempaa ja parempaa palvelua sekä tukea”, kommentoi Norex Selected Brandsin toimitusjohtaja ja omistaja Tomas Lönnberg.

”Norex Selected Brandsilla on Suomen juomateollisuudessa vahva asema ja yrityksen pitkäaikainen kokemus horeca-alalla määrää yhteistyömme painopisteen. Strateginen tavoitteemme Suomessa on keskittyä horeca-alalla Vana Tallinn -likööriin ja Crafter’sin pohjoismaisessa hengessä valmistettuihin gineihin. Vana Tallinn -liköörillä, joka on Suomessakin hyvin tunnettu ja arvostettu, on ja tulee olemaan virolaisena edustustuotteena jatkossakin tärkeä rooli meidän Pohjoismaiden vientisuunnassamme”, kertoi Livikon vientijohtaja Jörgen Herman.

Norex.fi-sivustolle rekisteröityneenä ammattiasiakkaana pääset tilaamaan tuotteitamme suoraan verkkokaupasta, luomaan omat mainoksesi ravintolaan ja selaamaan cocktail-pankkiamme, josta löydät esimerkiksi cocktailit Crafter’s Aromatic Flower Signature, Aromatic Flower Collins ja Vana Tallinn Coffee.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.