Norex Grand Tasting 2023

Se tulee taas..!

Olet lämpimästi tervetullut maistelemaan, oppimaan uutta ja viihtymään alan ammattilaisten, sekä hyvien juomien seurassa. Norex Grand Tasting järjestetään Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla
maanantaina 25.9. klo 14 – 19.

Mitä voit odottaa?

Esittelyssä yli 400 tuotetta

Tulethan tutustumaan meihin ja koko tuoteportfoliomme! Tapahtumassa on paikalla päämiehiämme eri puolilta maailmaa. He tulevat kertomaan viineistään – ja pääset myös sukeltamaan väkevien maailmaan.

Ehkäpä pääset myös maistamaan erikoistuotteita, joita ei vielä Suomen markkinoilta löydy...

Ihmiset keskiössä

”Me haluamme koota ihmiset yhteen”, nostaa Norexin toimitusjohtaja Tomas Lönnberg yhdeksi Grand Tastingin tavoitteista. ”Tuotteiden esittelyn lisäksi tuomme framille myös ihmiset niiden takana.”

Norex Grand Tasting tarjoaa mahdollisuuden läsnäoloon, syvällisiin keskusteluihin, uuden oppimiseen ja yhteistä hyvää lisäävän asiantuntemuksen jakamiseen.

”Paikalla on niin pienyrittäjiä kuin isompiakin toimijoita, perheyrityksiä ja isoja ketjuja. Tupa on täynnä tietoa ja viisautta, jota halutaan jakaa”, Lönnberg kertoo. ”Parhaat tyypit ovat täällä. Tule sinäkin.”

Juomapuolen ammattiosaamisen lisäksi tapahtumaan osallistuu myös yhteistyökumppaneita ruokapuolelta.

norex cocktail

Cocktail o´clock

Myöhäisen iltapäivän koittaessa tapahtuman cocktailbaarit avautuvat. Tiedossa on taidonnäytteitä ja herkullisia juomia alan parhailta osaajilta, baareista Babylon, Runar ja Bar Mate.

Cocktaileja taiteillaan kello 16 – 19.  

Asiantuntemusta jaossa!

Järjestämme tapahtumassa myös inspiroivia koulutuksia. Horecalaisten koulutuksessa klo 15 Bar Maten Mika Ammunét ja Norexin Aatu Ståhlhammar kertovat, miten erottautua ravintola-alan tämän hetken puhutuimmista hospitality ja highballs topiceista.

Alkolaisille järjestetään kaksi koulutusta: klo 16 koulutuksessa Maison Ferrandin Jonathan Van Dorp esittelee Plantation Rum, Citadelle Gin ja Ferrand Cognac -tuotteita sekä klo 17 koulutuksessa Juha ”Viinipastori” Rantalan kanssa uppoudutaan klassisten jouluviinien maailmaan.

Koulutuksissa rajallinen määrä paikkoja.

Yhteistyökumppanit mukana tapahtumassa:

JUKOLAN JUUSTO

Vahvalla tunteella, rakkaudesta cheddareihin. Jukolan Juuston väellä on polte tehdä Suomen herkullisinta juustoa. Omalta tilalta aamulypsetty maito, perinteinen tapa valmistaa juustoja ja kunnianhimo tarjota ikimuistoisia juustohetkiä. Näillä eväillä tuotetaan Aito Cheddareita.

www.jukolanjuusto.fi

LIEPUSKAN

Liepuskassa uskotaan maukkaaseen suomalaiseen gourmet-lähiruokaan. Toiminnan pohjana ovat jopa sata vuotta vanhat reseptit ja käsityö – jokainen karjalanpiirakka rypytetään käsin. Käsin tekeminen mahdollistaa tuotteiden räätälöinnin tilaajan toiveiden mukaisesti helposti ja ketterästi. Liepuskassa palvellaan tuotekehitystyössä ja räätälöidään tuotteita yhdessä asiakkaiden ja keittiötiimien kanssa.

www.liepuskan.fi

yhteistyökumppani leipomo

MARIAN

Marian leipomo on tunnettu näyttävistä täytekakuista ja suussa sulavista leivonnaisista. Käsityöllä leivotut tuotteet valmistuvat perinteitä kunnioittaen suomalaisella ammattitaidolla. Tuotteita on myynnissä tällä hetkellä Marian Konditoria myymälöissä, kaupoissa ja kahviloissa eri puolilla pääkaupunkiseutua.

www.marian.fi

Tuottajien edustajat paikan päällä:

Kysyttävää tapahtumaan liittyen?

Avainasiakaspäällikkö ja tapahtumavastaava
Salla Sormunen
050 563 5955
salla.sormunen@norex.fi

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.