Paluu juurille

Veronica Setaro aloitti Norexilla tuotekoordinaattorina heinäkuussa, vanhempainvapaan sijaisena. Hänen vastuullaan on tuotetietojen hallinta ja ylläpito. “Tehtäväni on huolehtia tuotetietojen oikeellisuudesta ja siitä, että tiedot ovat ajan tasalla eri järjestelmissä”, hän kertoo. “Sen lisäksi työnkuvaani kuuluu myös näytteiden lähettämistä ja yhteydenpitoa eri sidosryhmille tuotemuutoksista. Työnkuva on monipuolinen ja joka päivä pääsee oppimaan uusia asioita alkoholien maahantuontiprosesseista.” 

Entisenä ravintola-alan ammattilaisena ja baarimestarina Veronica tietää alkoholialan salat. Hän on ollut erilaisissa työtehtävissä niin maissa kuin merelläkin. Jossain vaiheessa matkaa Veronica kuitenkin päätti kehittää omaa osaamistaan lukemalla itselleen tuotantotalouden koulutuksen. Uusi urapolku on tarjonnut mielenkiintoisia uusia työtehtäviä ja valmistumisen jälkeen tie vei hänet töihin Wihurin logistiikkakeskukseen tuotannonohjaajaksi. Siellä päivät täyttyivät varastoprosessien hallinnoinnin ympärillä. 

Jokin jäi silti kytemään. 

Viinimaailman kulttuuri kiehtoo

“Viinit ja alkoholituotteet yleisesti ovat aina olleet minusta kiinnostava aihe. Olen päässyt elämässäni tutustumaan niiden kiehtovaan maailmaan”, Veronica miettii alalle paluunsa syitä. “Norex kiinnosti yrityksenä, sillä tiesin sen olevan yksi Suomen suurimmista alkoholin maahantuontiyrityksistä ja se tarjoaisi hienon näköalapaikan maahantuontiprosesseihin. Lisäksi aistin, että tässä pienessä perheyrityksessä on lämmin ja tuttavallinen työilmapiiri.”

“Toimialassa minua kiehtoo se, miten viinejä tuotetaan ja mitä muuta kulttuuria viinien ympärille kytkeytyy. Viinintuotannolla on pitkä ja kiinnostava historia ja se kehittyy edelleen. Ruoka ja viini ovat lähellä sydäntäni ja osa kulttuuriperimääni”, Veronica sanoo. Lempiviiniä hänen ei tarvitse kauaa miettiä. “Piemonten viinit. Drinkkien osalta suosikkini on vanha klassikko, Negroni, joka ei petä koskaan”, Veronica nauraa. 

veronica setaro

Veronica Setaro

Tuotekoordinaattori

046 921 9008

veronica.setaro@norex.fi

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.