Tosti_Prosecco

Tosti voitti kultaa The Prosecco Masters -kilpailussa

The Drinks Business -lehden vuoden 2021 Prosecco Masters kilpailussa kultaa saavutti tyylikäs Tosti Prosecco DOC Extra Dry. Trendikkäät ja helposti lähestyttävät proseccot vievät asiakkaat pienelle Italian matkalle, ja tässä kultaa voittanut Tosti Prosecco, antaa myös kultaisen takuun matkan laadusta. Onnea Tostille hienosta kultamitalista 2021!

Tosti Prosecco DOC Extra Dry on kuiva, varsin hapokas ja päärynäinen kuten Glera-rypäleeltä sopii odottaa. Maussa tuntuu myös häivähdys päärynän kuorta miellyttävänä ryhdikkyytenä. Jälkimaku on puhdas ja jättää suun raikkaaksi.

Tosti Prosecco on erittäin monikäyttöinen ja sopii aperitiivina, kanan, kalan, salaattien ja muiden kesäisten kevyiden ruokien kera tarjoiltavaksi. Tämä on myös hyvä vaihtoehto, kun ystävykset astelevat ravintolaasi ihan vain lasilliselle viiniä istuskelemaan ja seurustelemaan.

Voittajalla löytyy myös tutustumisen arvoinen sisarus roseepuolelta, Tosti Prosecco DOC Rosé. Tässä onkin näyttävä ja hieno proseccopari viinilistalle.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.