Rapukauden suositusviinejä

Herkkusuilla elämä on silkkaa juhlaa heinäkuun lopulta lokakuulle, kun ravustuskausi on päällä. Klassisen varmoja viiniyhdistelmiä rapujen kera ovat Sauvignon Blanc, Grüner Veltliner, Chardonnay ja Riesling.

Insight Sauvignon Blanc – Uusi-Seelanti

Intensiivinen ja mineraalinen single vineyard- viini Marlboroughn alueelta.

Mikä näistä on oma suosikkisi?

Diwald Grüner Veltliner Vom Löss – Itävalta

Grüner Veltliner lössimaaperästä, valikoiduilta tarhoilta Wagramin alueella. Lisäarvona on vielä luomusertifiointi.

Brocard Chardonnay Kimmeridgien – Ranska

Tämä Bourgonen alueen Chardonnay on kasvanut Kimmeride- kalkkisessa maaperässä, mikä on myös tyypillistä Chablis-viineille. Havaittavissa tiukkaa mineraalisuutta, mainio ruokaviini.

Wolfberger Riesling Signature – Ranska

Moni on sitä mieltä, että ei rapuja ilman Alsacen Riesling-viiniä. Ja mainiosti se sopiikin. Tämän Rieslingin maistaa ja valitsee vuosittain komitea, joka koostuu ravintola-alan ja vähittäiskaupan viiniasiantuntijoista.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN