rio espanja pet viini

Rio Añejo -viinit kätevissä PET-piccoloissa

Etsitkö helposti lähestyttävää viiniparia esimerkiksi tapahtumia varten, lisämyyntipisteille tai vaikka minibaariin? Tai kaivataanko asiakkaille muuten vain uusia suunmyötäisiä viinejä pienissä, kevyissä ja särkymättömissä pakkauksissa? Piccolokokoinen viinipari kätevissä PET-pulloissa sopii nopeaan tarjoiluun esimerkiksi tapahtumien yhteydessä, ja ne säästävät samalla hävikissä.

Horeca-valikoimastamme löydät piccolotuoteparin, joka sopii todella moneen käyttöön ja monenlaisille asiakkaille: Rio Añejo Verdejo sekä Rio Añejo Tempranillo Merlot. Helposti lähestyttävät Rio Añejo -viinit on pakattu 18,7 cl kokoisiin PET-muovisiin pulloihin, joissa on metallinen kierrekapselisuljenta. Rio Añejo -viinit tulevat Keski-Espanjan ylänköalueilta, ja niiden tuottaja on GCF Group.

Mutkaton ja raikas lasillinen Verdejoa

Rio Añejo Verdejo

Rio Añejo Verdejo on terästankeissa käynyt kuiva valkoviini Espanjasta. Mutkaton ja raikas viini sopii tarjottavaksi moneen menoon: se toimii niin aperitiivina, lasillisena sellaisenaan kuin ateriavaihtoehtojen kanssa, kuten esimerkiksi kalaruokien tai salaattien kera.

Rypäleenä on Verdejo, ja rypäleet ovat kasvaneet ylänköalueella viinitarhoilla, joiden maaperä on yhdistelmä savi- ja kalkkimaata. Rio Añejo Verdejon maku on keskihapokas, raikas ja tasapainoinen.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Pehmeä ja pyöreä punaviini samettisilla tanniineilla

Rio Añejo Tempranillo Merlot

Rio Añejo Tempranillo Merlot puolestaan on hedelmäinen ja pyöreä, pehmeätanniininen punaviini joka tulee niin ikään Espanjan ylänköalueelta. Se maistuu mukavasti seurusteluviininä, kuten myös tapasten, muiden pikkusuolaisten, pasta-annosten ja monenlaisen pitsan kera tarjoiltuna.

Tempranillo- ja Merlot-rypäleet korjattiin käsin Espanjan ylänköalueelta n. 650 m korkeudelta merenpinnasta. Käyminen tapahtui kontrolloidusti 22 asteen lämpötilassa terästankeissa, ja viini sai käydä myös malolaktisen käymisen. Kypsytyskin tapahtui terästankeissa, mutta viileämmässä lämpötilassa. Näin viinin makuprofiili on saatu pysymään mahdollisimman hedelmäisenä.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.