Bardinet VSOP

7,60 (6,13  ALV 0%)

Bardinet

Bardinet on Suomen kolmanneksi myydyin brandymerkki

Tämä tuote myydään erissä. Erän minimimäärä on 24 kpl

REKISTERÖIDY TILATAKSESI

Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu / Rekisteröidy
  • Ranska
  • Keskitäyteläinen
Väri
Kullankeltainen
Tuoksu
Voimakasarominen ja mausteinen
Maku
Pippurinen, hedelmäinen, pehmeä
Tuotetunnus (SKU): 105003 Osastot: ,
Jaa

Tietoa tuotteesta

Brandy on yleisnimitys tisleille, jotka on tehty viinistä. Niitä valmistetaan kaikissa viinimaissa. Makuerot vaihtelevat eri maiden, rypälelajikkeiden, kypsytysaikojen ja juomaväkevyyden mukaan. Useimmiten brandyn mausta voi löytää kevyttä, nuorta hedelmäisyyttä, hentoa tammisuutta ja kevyttä mausteisuutta. Joissakin brandyissä on myös selvästi tuntuvaa makeutta. Ruoanlaitossa brandyä voi käyttää maustamiseen, marinoimiseen ja liekittämiseen, mutta se on loistava nautiskelujuoma myös sellaisenaan, kuten konjakki. Bardinet VSOP brandy valmistetaan heidän omassa tislaamossaan Bordeaux’ssa. Hyvälaatuiset ranskalaiset rypäleet takaavat tuotteen laadun. Bardinet VSOP:n tuoksu on voimakasarominen ja mausteinen. Makumaailma on hieman pippurinen, hedelmäinen ja pehmeä. Brandyt ovat parhaimmillaan, kun ne tarjoillaan huoneenlämpöä viileämpinä, 16–18-asteisina.

Lisätiedot

Tuottaja

Bardinet

Sokeri

12 g/ltr

Alkoholi

36 %

Maa

Ranska

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Pakkauskoko

20 cl

Pakkaustyyppi

Lasi

Pakkauksia/ LTK

24

Valikoima

Alko vakiovalikoima

Panttitieto

Alko lasipullo

Norex tuotenumero

105003

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bardinet VSOP”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Bardinet

Bardinet

Paul Bardinet perusti Bardinet S.A.:n vuonna 1857. Yritys pitää menestyksekkäästi yllä ranskalaisen rommin perinteitä. Pitkästä historiastaan huolimatta Bardinet on uudistuva yritys, joka jatkuvasti kehittää itseään sekä tuotevalikoimaansa. Bardinet yritys kuuluu ranskalaiseen perhekonserniin, La Martiniquaise-Bardinet. La Martiniquaise-Bardinet on Ranskan toiseksi suurin Lue lisää
Siirry Alkon verkkokauppaan