Arctic Blue Gin

5,08 (4,10  ALV 0%)

Arctic Blue Beverages

Koe pohjoisen luonnon harmonia gini-pullossa

REKISTERÖIDY TILATAKSESI

Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu / Rekisteröidy
  • Suomi
  • Kuiva
Väri
Väritön
Tuoksu
Aromaattinen yhdistelmä kuusenneulasia sekä mustikkamättäitä
Maku
Katajaa, mustikkaa, kuusimetsää ja mausteisuutta
Tuotetunnus (SKU): 132003 Osastot: ,
Jaa

Tietoa tuotteesta

Tämä on se hetki. Se ohikiitävä aamu-usvan hetki, jolloin kasteesta helmeilevien mustikkamättäiden ja kosteina kimaltavien kuusenneulasten tuoksut kietoutuvat toisiinsa suomalaisessa mustikkametsässä. Me halusimme tavoittaa tuon ainutlaatuisen tuokion, aromien täydellisen harmonian, ja vangita sen pulloon koko maailman koettavaksi. Tästä intohimoisesta ideasta syntyi suomalainen Arctic Blue Gin. Palkintoja maailmalla voittanut Arctic Blue Gin tuo kotimaamme ainutlaatuisen luontoelämyksen juomalaseihin. Erityisen tislausmetodimme ansiosta kaikki metsämustikoiden herkimmätkin aromit, luonnolliset pektiinit sekä eteeriset öljyt ovat tallella Arctic Blue Ginissä. Siksi sen väri muuttuu kauniin utuiseksi lasissa, kun päälle kaadetaan kylmää tonic-vettä. Pohjois-Karjalan mustikkametsien usvaa muistuttava värimuutos kertoo, ettei luonnollisten raaka-aineiden aromeja ole heikennetty kylmäfiltteröinnillä, kun mustikan sisältämä pektiini reagoi jäiden ja tonicin kanssa. Tämä ainutlaatuinen suomalainen gini on valmistettu käsin Suomen Ilomantsissa.

Lisätiedot

Tuottaja

Arctic Blue Beverages

Alkoholi

46.2 %

Maa

Suomi

Makeusaste

Kuiva

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Pakkauskoko

5 cl

Pakkaustyyppi

Lasi

Pakkauksia/ LTK

24

Valikoima

PM-juomatukku

Panttitieto

Ei panttia

Norex tuotenumero

132003

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arctic Blue Gin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arctic Blue Beverages

Arctic Blue Beverages

Kaikki alkoi hullusta, lähes mahdottomasta visiosta. Halusimme vangita Suomen ainutlaatuisen puhtaan luonnon pulloon koko maailman nautittavaksi. Näin syntyi maailmalla moninkertaisesti palkittu Arctic Blue Gin, ja sama periksiantamaton kunnianhimo heijastuu kaikista Arctic Blue -nimen alla käsityönä valmistuvista artesaanijuomista. Laatu on asia, Lue lisää