Arctic Blue Gin

39,99 (32,25  ALV 0%)

Arctic Blue Beverages

Koe pohjoisen luonnon harmonia gini-pullossa

REKISTERÖIDY TILATAKSESI

Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu / Rekisteröidy
  • Kuiva
  Väri
  Väritön
  Tuoksu
  Aromaattinen yhdistelmä kuusenneulasia sekä mustikkamättäitä
  Maku
  Katajaa, mustikkaa, kuusimetsää ja mausteisuutta
  Tuotetunnus (SKU): 132001 Osastot: ,
  Jaa

  Tietoa tuotteesta

  Tämä on se hetki. Se ohikiitävä aamu-usvan hetki, jolloin kasteesta helmeilevien mustikkamättäiden ja kosteina kimaltavien kuusenneulasten tuoksut kietoutuvat toisiinsa suomalaisessa mustikkametsässä. Me halusimme tavoittaa tuon ainutlaatuisen tuokion, aromien täydellisen harmonian, ja vangita sen pulloon koko maailman koettavaksi. Tästä intohimoisesta ideasta syntyi suomalainen Arctic Blue Gin. Palkintoja maailmalla voittanut Arctic Blue Gin tuo kotimaamme ainutlaatuisen luontoelämyksen juomalaseihin. Erityisen tislausmetodimme ansiosta kaikki metsämustikoiden herkimmätkin aromit, luonnolliset pektiinit sekä eteeriset öljyt ovat tallella Arctic Blue Ginissä. Siksi sen väri muuttuu kauniin utuiseksi lasissa, kun päälle kaadetaan kylmää tonic-vettä. Pohjois-Karjalan mustikkametsien usvaa muistuttava värimuutos kertoo, ettei luonnollisten raaka-aineiden aromeja ole heikennetty kylmäfiltteröinnillä, kun mustikan sisältämä pektiini reagoi jäiden ja tonicin kanssa. Tämä ainutlaatuinen suomalainen gini on valmistettu käsin Suomen Ilomantsissa.

  Lisätiedot

  Tuottaja

  Arctic Blue Beverages

  Alkoholi

  46.2 %

  Makeusaste

  Kuiva

  Suljentatyyppi

  Synteettinen korkki

  Pakkauskoko

  50 cl

  Pakkaustyyppi

  Lasi

  Pakkauksia/ LTK

  6

  Valikoima

  A-tukku, Alko vakiovalikoima, Hartwall, Kesko, PM-juomatukku, Valio Aimo, Wihuri

  Panttitieto

  Alko lasipullo

  Norex tuotenumero

  132001

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arctic Blue Gin”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Arctic Blue Beverages

  Arctic Blue Beverages

  Kaikki alkoi hullusta, lähes mahdottomasta visiosta. Halusimme vangita Suomen ainutlaatuisen puhtaan luonnon pulloon koko maailman nautittavaksi. Näin syntyi maailmalla moninkertaisesti palkittu Arctic Blue Gin, ja sama periksiantamaton kunnianhimo heijastuu kaikista Arctic Blue -nimen alla käsityönä valmistuvista artesaanijuomista. Laatu on asia, Lue lisää
  Siirry Alkon verkkokauppaan