Cutty Sark Prohibition

37,99  sis. ALV(30,64  ALV 0%)

REKISTERÖIDY TILATAKSESI

Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu / Rekisteröidy
  • Huomio! Laskutuksessamme on ilmennyt tekninen ongelma. Jos olet saanut aiheettoman, vanhan laskun, hylkää se. Pahoittelemme ongelmaa!
  • Englanti
  • Keskitäyteläinen
Väri
Kullankeltainen
Tuoksu
Hedelmäinen ja viljainen
Maku
Pippurinen ja tasapainoisen hedelmäinen, vaniljainen ja karamellinen
Tuotetunnus (SKU): 114037 Osastot: ,
Jaa

Tietoa tuotteesta

Cutty Sark on myös vuonna 1867 valmistettu clipper alus. Se on yksi viimeisimpiä ja nopeimpia kolmimastoisia purjealauksia, valmistettu juuri ennen höyrylaivojen valtakauden alkua. Cutty Sark alus on nykyään ankkurissa Greenwichissä, Lontoossa. Myös Cutty Sark Whiskissä toistuu sama seikkailun, matkustuksen ja eteenpäin menemisen voima. Cutty Sark Blended Whisky valmistettiin 1920-luvulla aivan uudenlaiseen käyttötarkoitukseen, drinkkeihin sekoitettavaksi. Cutty Sark oli myös erittäin suosittu Yhdysvalloissa kieltolain aikaan, jolloin tuotetta salakuljetettiin salakapakoissa nautittavaksi. Cutty Sark Prohibition on väkevä muistutus kieltolaista, jollaisena sitä nautittiin yli sata vuotta sitten Amerikassa.

Lisätiedot

Tuottaja

Cutty Sark

Alkoholi

50 %

Maa

Englanti

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Savuisuus

Ei savuinen

Suljentatyyppi

Muovisuljin

Pakkauskoko

70 cl

Pakkaustyyppi

Lasi

Pakkauksia/ LTK

6

Valikoima

Alko tilausvalikoima

Panttitieto

Ei panttia

Norex tuotenumero

114037

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cutty Sark Prohibition”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Cutty Sark

Cutty Sark

Klipperi Cutty Sark valmistui 1869 maailman nopeimmaksi purjelaivaksi teen kuljettamiseen Kiinasta Lontooseen. Sen nimi on peräisin runoilija Robert Burnsin tekstistä ja tarkoittaa skotlantilaista, mekkomaista yöasua. Vuonna 1923 kuuluisan viiniliikkeen Berry Bros.& Rudd Ltd’in osakkaat tapasivat lounaalla skotlantilaisen taitelijan ja lounaalla Lue lisää
Siirry Alkon verkkokauppaan