Soligo Prosecco Brut (20cl)

5,56 (4,43  ALV 0%)

Cantina Colli del Soligo

Pieneen poreilevan tarpeeseen

Tämä tuote myydään erissä. Erän minimimäärä on 24 kpl

REKISTERÖIDY TILATAKSESI

Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu / Rekisteröidy
  • Italia
  • DOC Prosecco Treviso
  • Glera 100%
  • Kuiva
  • Keskihapokas

Ruokasuositus

Joskus maistuu lasillinen poreilevaa, mutta vain yksi. Teatteriin lähtö, oopperan väliaika, pieni aperitiivi, kuohuviiniä kahteen spritzeriin. Piccolon verran kelpo kuohuvaa - Soligo Prosecco.

Väri
Oljenkeltainen
Tuoksu
Tuoksu antaa valkoisia kukkia, appelsiinin kuoria, päärynää, aprikoosia ja yrttejä
Maku
Kuiva, pehmeähappoinen, runsaan hedelmäinen, helposti lähestyttävä ja tasapainoinen
Tuotetunnus (SKU): 184003 Osastot: ,
Jaa

Tietoa tuotteesta

Prosecco Brut valmistetaan 100 % Glera-rypäleestä. Lajiketta nimitettiin pitkään viinityypin mukaan myös Proseccoksi. Soligo Prosecco valmistetaan tankkikäymismenetelmällä. Käymisessä viinin lämpötila pidetään alhaisena ja käyminen hitaana, jotta viinin maksimaalinen hedelmäisyys saadaan säilytettyä. Soligo Prosecco Extra Dry on tyylikäs ja hieman kevyempi valinta alkumaljaksi. Prosecco sopii hyvin myös kuohuviinicocktaileihin tuomaan raikkautta ja pirteyttä.

Lisätiedot

Alueluokitus

DOC Prosecco Treviso

Rypäleet

Glera 100%

Tuottaja

Cantina Colli del Soligo

Sokeri

11 g/ltr

Alkoholi

11 %

Maa

Italia

Makeusaste

Kuiva

Hapokkuus

Keskihapokas

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Pakkauskoko

20 cl

Pakkaustyyppi

Lasi

Pakkauksia/ LTK

24

Valikoima

A-tukku, Kesko, PM-juomatukku, Valio Aimo, Wihuri

Panttitieto

Ei panttia

Norex tuotenumero

184003

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Soligo Prosecco Brut (20cl)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Cantina Colli del Soligo

Cantina Colli del Soligo

Cantina Colli del Soligo on osuuskunta, jonka 600 jäsentä kasvattavat rypäleitä Trevison alueella yli tuhannen hehtaarin alalla. 15 000 tonnista rypäleitä tärkeimmällä sijalla on lajike Glera (85 %), josta tehdään Proseccoa usealla alkuperämerkinnällä kuten Conegliano Valdobbiadene Prosecco DOCG, Asolo Prosecco Lue lisää