Barolo Tradizione
58,90 €(46,93 € ALV 0%)
Marchesi di Barolo
Perinteikäs Klassikko
REKISTERÖIDY TILATAKSESI
Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.
Kirjaudu / Rekisteröidy- Italia
- DOCG
- Nebbiolo 100%
- Väri
- Syvä tummanpunainen
- Tuoksu
- Tuoksu on runsas ja intensiivinen, jota siivittävät erilaiset aromaattiset mausteet ja yrtit.
- Maku
- Maku on täyteläinen ja hienostunut, tanniinit ovat tyylikkäästi kypsyneet jättäen samettisen suutuntuman. Tammikypsytyksen tuomat vivahteet ja mausteisuus sointuvat upeasti yhteen.
Norex Vastuullisuusmittari: Marchesi di Barolo
Vastuullisuusmittari on suuntaa-antava kuvaus tuottajan vastuullisuusasteesta ja perustuu Norexin omaan vastuullisuusselvitykseen. Lue lisää tietosivuiltamme.
Tietoa tuotteesta
Tämän viinin valmistukseen käytetyt rypäleet kasvavat viinitarhoilla, jotka sijaitsevat hyvällä rinteellä olevilla kukkuloilla, koostuen savi- ja kalkkikivimaista, vuorotellen kiinteiden hiekkakivikerrosten kanssa ja peittyneenä kvartsihiekalla ja erittäin hienolla lietteellä. Tämä luo rakenteellisen viinin, joka on rikas hivenaineista, ja jolla on voimakas mutta tasapainoinen luonne, joka pystyy ilmaisemaan täysimääräisesti tuoksunsa.
Lisätiedot
Alueluokitus | DOCG |
---|---|
Rypäleet | Nebbiolo 100% |
Tuottaja | Marchesi di Barolo |
Vuosikerta | 2017 |
Sokeri | 0.4 g/ltr |
Alkoholi | 14 % |
Maa | Italia |
Suljentatyyppi | Luonnonkorkki |
Pakkauskoko | 75 cl |
Pakkaustyyppi | Lasi |
Pakkauksia/ LTK | 6 |
Valikoima | Meira Nova |
Panttitieto | Ei panttia |
Norex tuotenumero | 185009 |
Marchesi di Barolo
Marchesi di Barolon aatelinen tarina alkaa kahden vuosisadan takaa keskellä Barolon kaupunkia. Barolon markiisi Carlo Falletti ranskalaisen aatelisvaimonsa kanssa aloitti viinin valmistuksen tilalla. Sukupolvia myöhemmin 1929 Pietro Abbona osti viinitilan ja edelleen Abbonan perhe omistaa tilukset, joihin kuuluu keskustan kellareiden Lue lisää1. Viinitarhojen hoito S.Q.N.P.I.:n kestävän kehityksen lähestymistavan avulla, kuten käyttöönotto
luonnollisista tekniikoista haitallisten hyönteisten torjumiseksi ja peitekasvien kylvämiseksi. 2. Täsmäviljelylaitteiden ja sääasemien käyttö ilmaston ja mikroilmaston, viiniköynnösten sairauksien kehittymisen ja haitallisten hyönteisten esiintymisen seurannataan ja ehkäisymenetelmien kehittämiseksi.Tämän lähestymistavan ansiosta voimme vähentää veden käyttöä ja muita viljelyyn tarvittavia tuotteita. 3. Viininvalmistusprosessilla ja materiaalien valinnalla pyrittiin vähentämään jätteitä ja energiankulutusta, esimerkiksi tangentiaalisuodattimen käyttöönotto suodatusjätteen syntymisen minimoimiseksi ja lämpötilasäädellyt tynnyrit yleisen jäähdytysjärjestelmän käyttämän energian vähentämiseksi.