Cascina Bruciata Barbaresco Rio Sordo
37,89 €(30,19 € ALV 0%)
Marchesi di Barolo
Persoonallinen Barbaresco
REKISTERÖIDY TILATAKSESI
Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.
Kirjaudu / Rekisteröidy- Italia
- DOCG Barbaresco
- Nebbiolo 100%
- Täyteläinen
- Tanniininen
Ruokasuositus
Hienostuneiden liharuokien tai riistan seurana. Maukkaat, kovat juustot ovat erinomainen valinta tämän viinin kumppaniksi.
- Väri
- Tiilenpunainen
- Tuoksu
- Hapankirsikoita, kypsiä puolukoita, kuivattuja viikunoita, balsamietikkaa, kanelia ja neilikkaa. Tuoksu on hienostunut ja monimuotoinen
- Maku
- Täyteläinen, kehittynyt, paahteinen, karpaloinen, mansikkahilloinen, nahkainen ja mausteinen. Hieno rakenne, lempeät tanniinit, vivahteikas ja elegantti
Norex Vastuullisuusmittari: Marchesi di Barolo
Vastuullisuusmittari on suuntaa-antava kuvaus tuottajan vastuullisuusasteesta ja perustuu Norexin omaan vastuullisuusselvitykseen. Lue lisää tietosivuiltamme.
Tietoa tuotteesta
Marchesi di Barolon omistava Abbonan perhe hankki Cascina Bruciatan viinitilan vuonna 2016. Tilan helmi on Rio Sordon palsta, jonka rypäleitä Marchesi di Barolo oli ostanut jo 1980-luvulla. Tässä esiteltävän Barbarescon rypäleinä on 100 % Nebbiolo, jonka köynnökset on istutettu 40 vuotta sitten. Rinne on kalkkinen ja hiekkainen antaen lounaaseen. Käyminen tapahtui luonnonhiivoilla 15 päivän aikana. Kahden vuoden kypsytys slavonialaisessa tammessa ja edelleen pulloissa
Lisätiedot
Alueluokitus | DOCG Barbaresco |
---|---|
Rypäleet | Nebbiolo 100% |
Tuottaja | Marchesi di Barolo |
Vuosikerta | 2019 |
Sokeri | 1 g/ltr |
Alkoholi | 13.5 % |
Maa | Italia |
Täyteläisyys | Täyteläinen |
Tanniinit | Tanniininen |
Hapot | 5.5 g/ltr |
Suljentatyyppi | Luonnonkorkki |
Pakkauskoko | 75 cl |
Pakkaustyyppi | Lasi |
Pakkauksia/ LTK | 6 |
Valikoima | Alko vakiovalikoima, Meira Nova |
Panttitieto | Alko lasipullo |
Norex tuotenumero | 185008 |
Marchesi di Barolo
Marchesi di Barolon aatelinen tarina alkaa kahden vuosisadan takaa keskellä Barolon kaupunkia. Barolon markiisi Carlo Falletti ranskalaisen aatelisvaimonsa kanssa aloitti viinin valmistuksen tilalla. Sukupolvia myöhemmin 1929 Pietro Abbona osti viinitilan ja edelleen Abbonan perhe omistaa tilukset, joihin kuuluu keskustan kellareiden Lue lisää1. Viinitarhojen hoito S.Q.N.P.I.:n kestävän kehityksen lähestymistavan avulla, kuten käyttöönotto
luonnollisista tekniikoista haitallisten hyönteisten torjumiseksi ja peitekasvien kylvämiseksi. 2. Täsmäviljelylaitteiden ja sääasemien käyttö ilmaston ja mikroilmaston, viiniköynnösten sairauksien kehittymisen ja haitallisten hyönteisten esiintymisen seurannataan ja ehkäisymenetelmien kehittämiseksi.Tämän lähestymistavan ansiosta voimme vähentää veden käyttöä ja muita viljelyyn tarvittavia tuotteita. 3. Viininvalmistusprosessilla ja materiaalien valinnalla pyrittiin vähentämään jätteitä ja energiankulutusta, esimerkiksi tangentiaalisuodattimen käyttöönotto suodatusjätteen syntymisen minimoimiseksi ja lämpötilasäädellyt tynnyrit yleisen jäähdytysjärjestelmän käyttämän energian vähentämiseksi.