La Garnacha Salvaje del Moncayo

11,99  sis. ALV(9,67  ALV 0%)

Hyvä seurustelu- ja nautiskeluviini

Tämä tuote myydään erissä. Erän minimimäärä on 6 kpl

REKISTERÖIDY TILATAKSESI

Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu / Rekisteröidy
  • Nopea toimitus
  • Espanja 
  • Ribera Del Queiles
  • Garnacha 100%
  • Keskitäyteläinen
  • Keskitanniininen

Ruokasuositus

Kypsässä marjaisuudessaan hyvä seurustelu- ja naustiskeluviini. Se on hyvää seuraa runsaammille pastoille, kanalle, kalkkunalle, porsaalle ja kaikille vaaleammille liharuoille. Voit kokeilla sitä myös rasvaisen kalan kumppaniksi. Myös mainio tapasten ystävä. Tarjoile viini hieman viilennettynä.

Väri
Läpikuultavan rubiininpunainen
Tuoksu
Kypsän marjainen. Voit löytää siinä hillomaista vadelmaa, mansikkaa ja kirsikkaa, mutta myös lakritsin ja mausteiden sävyjä.
Maku
Leskitäyteläinen ja mehukkaan lämmin. Tuoksun kypsän marjaisten sävyjen ohella maussa on luumua ja makeahkoa mausteisuutta. Tanniinit ovat pyöreät ja pehmeät. Kokonaisuutta tasapainottaa viinin kypsän karpaloinen hapokkuus.
Tuotetunnus (SKU): 260036 Osastot: ,
Jaa

Tietoa tuotteesta

La Garnacha Salvaje del Moncayo on osa Vintaen Proyecto Garnachas de Espanaa, jossa on Garnacha – lajikkeesta tehtyjä viinejä ympäri Espanjan. Projektin tarkoituksena on pelastaa vanhat Garnacha-köynnökset ja näin kunnioittaa perinteistä lajiketta ja tuoda se esiin uudelleen, nyt modernille kuluttajalle. Viinin rypäleet kerätään 40–80-vuotiaista vanhoista köynnöksistä 30-hehtaarin laajuisilta viinitarhoilta. Viiniä kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä viiden kuukauden ajan. La Garnacha Salvaje del Moncayo tulee nimensä mukaisesti Moncayon pohjoisrinteiltä Ribera del Queilesin viinialueelta Navarrasta. Tässä Garnachassa yhdistyvät viehättävällä tavalla sama hapokas marjaisuus mikä cool climate Pinot Noir -viineissäkin löytyy, sekä lisäksi auringonpaisteen kypsyttämien rypäleiden viehättävä makean kypsä marjaisuus.

Lisätiedot

Alueluokitus

Ribera Del Queiles

Rypäleet

Garnacha 100%

Tuottaja

Castillo de Maetierra

Vuosikerta

2016

Sokeri

2 g/ltr

Alkoholi

14 %

Maa

Espanja 

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Tanniinit

Keskitanniininen

Hapot

4.5 g/ltr

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Pakkauskoko

75 cl

Pakkaustyyppi

Lasi

Pakkauksia/ LTK

6

Valikoima

A-tukku, Alko vakiovalikoima, Heinon tukku, Meira Nova, PM-juomatukku

Panttitieto

Alko lasipullo

Norex tuotenumero

260036

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “La Garnacha Salvaje del Moncayo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Castillo de Maetierra

Castillo de Maetierra

Maetierra on osa Vintae viiniyhtymää. Vintae on perustettu vuonna 2000 ja tuottaa viinejä 12 eri viinialueella Espanjassa ja sen vuosituotanto on yli 1,5 miljoonaa litraa. Lue lisää
Siirry Alkon verkkokauppaan