Maraia Barbera del Monferrato
22,98 €(18,31 € ALV 0%)
Marchesi di Barolo
Maukas Barbera
REKISTERÖIDY TILATAKSESI
Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.
Kirjaudu / Rekisteröidy- Italia
- DOC Barbera del Monferrato
- Barbera 100%
- Keskitäyteläinen
- Keskitanniininen
Ruokasuositus
Laadukas Barbera sopii monille liharuoille, runsasmakuisille juustoille, pizzalle ja pastalle, pikkusuolaisille ja pataruoille.
- Väri
- Purppuranpunainen
- Tuoksu
- Mehevän marjainen tuoksu tuo mieleen herukat, hapankirsikat, karpalot, tuoreet luumut ja mausteet
- Maku
- Keskitäyteläinen ja keskitanniininen. Se toistaa tuoksun aromeja, happorakenne tekee viinistä hyvin eloisan, maku on notkea ja vivahteikas. Pitkässä lopussa viipyilevät karpalon ja puolukan aromit
Norex Vastuullisuusmittari: Marchesi di Barolo
Vastuullisuusmittari on suuntaa-antava kuvaus tuottajan vastuullisuusasteesta ja perustuu Norexin omaan vastuullisuusselvitykseen. Lue lisää tietosivuiltamme.
Tietoa tuotteesta
Piemonten Barbera-lajike tuottaa alueen toiseen punaiseen lajikkeeseen, Nebbioloon, verrattuna helpommin lähestyttäviä, pehmeämpiä, mutta hyvin tuotettuna myös runsaita ja maukkaita viinejä. Maraia valmistetaan Barbera-rypäleistä, jotka tulevat Monferratosta. Tämä on yksi Italian tunnetuimmista viinialueista, johon kuuluvat myös Astin ja Alessandrian alueet.
Lisätiedot
Alueluokitus | DOC Barbera del Monferrato |
---|---|
Rypäleet | Barbera 100% |
Tuottaja | Marchesi di Barolo |
Vuosikerta | 2021 |
Sokeri | 0.7 g/ltr |
Alkoholi | 14.5 % |
Maa | Italia |
Täyteläisyys | Keskitäyteläinen |
Tanniinit | Keskitanniininen |
Hapot | 6.2 g/ltr |
Suljentatyyppi | Luonnonkorkki |
Pakkauskoko | 75 cl |
Pakkaustyyppi | Lasi |
Pakkauksia/ LTK | 6 |
Valikoima | A-tukku, Alko tilausvalikoima, Meira Nova |
Panttitieto | Alko lasipullo |
Norex tuotenumero | 185002 |
Marchesi di Barolo
Marchesi di Barolon aatelinen tarina alkaa kahden vuosisadan takaa keskellä Barolon kaupunkia. Barolon markiisi Carlo Falletti ranskalaisen aatelisvaimonsa kanssa aloitti viinin valmistuksen tilalla. Sukupolvia myöhemmin 1929 Pietro Abbona osti viinitilan ja edelleen Abbonan perhe omistaa tilukset, joihin kuuluu keskustan kellareiden Lue lisää1. Viinitarhojen hoito S.Q.N.P.I.:n kestävän kehityksen lähestymistavan avulla, kuten käyttöönotto
luonnollisista tekniikoista haitallisten hyönteisten torjumiseksi ja peitekasvien kylvämiseksi. 2. Täsmäviljelylaitteiden ja sääasemien käyttö ilmaston ja mikroilmaston, viiniköynnösten sairauksien kehittymisen ja haitallisten hyönteisten esiintymisen seurannataan ja ehkäisymenetelmien kehittämiseksi.Tämän lähestymistavan ansiosta voimme vähentää veden käyttöä ja muita viljelyyn tarvittavia tuotteita. 3. Viininvalmistusprosessilla ja materiaalien valinnalla pyrittiin vähentämään jätteitä ja energiankulutusta, esimerkiksi tangentiaalisuodattimen käyttöönotto suodatusjätteen syntymisen minimoimiseksi ja lämpötilasäädellyt tynnyrit yleisen jäähdytysjärjestelmän käyttämän energian vähentämiseksi.