Monte Tabor Ripasso

24,19 (19,51  ALV 0%)

Fidora Wines

Mehevän runsasmakuinen

REKISTERÖIDY TILATAKSESI

Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu / Rekisteröidy
  • Italia
  • Valpolicella, Veneto
  • Corvina 65%, Corvinone 25%, Rondinella 10%
  • Täyteläinen
  • Tanniininen
Väri
Rubiininpunainen väri.
Tuoksu
Tuoksussa tuntuvat mustat kirsikat, punainen omena, tumma luumu, kaneli ja vanilja.
Maku
Maku on kuiva, intensiivisen hedelmäinen, täyteläinen, silkkisen tanniininen, tasapainoinen ja lämmin.
Tuotetunnus (SKU): 259004 Osastot: ,
Jaa

Tietoa tuotteesta

Corvina, Corvinone ja Rondinella -rypäleet korjattiin Illasin laakson rinteiltä 220 – 300 metrin korkeudessa ja Ripasso-menetelmän mukaan ne saivat toisen 15 – 20 päivän käymisen Amaronen puristusjäännösten kanssa. Tämä lisää väriä, alkoholipitoisuutta, uutosta ja rakennetta viiniin. Viiniä kypsytettiin tämän jälkeen 24 kuukautta ranskalaisessa tammessa. Tuloksena on täyteläinen ja erittäin runsasmakuinen viini, joka kannattaa avata pari tuntia ennen tarjoamista ja tarjota 18 – 20 °C lämpöisenä. Tämä demeter-sertifioitu, biodynaaminen viini sopii vegaaneille.

Lisätiedot

Alueluokitus

Valpolicella, Veneto

Rypäleet

Corvina 65%, Corvinone 25%, Rondinella 10%

Tuottaja

Fidora Wines

Vuosikerta

2019

Sokeri

3.9 g/ltr

Alkoholi

14 %

Maa

Italia

Täyteläisyys

Täyteläinen

Tanniinit

Tanniininen

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Pakkauskoko

75 cl

Pakkaustyyppi

Lasi

Pakkauksia/ LTK

12

Valikoima

Kesko

Panttitieto

Ei panttia

Norex tuotenumero

259004

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Monte Tabor Ripasso”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fidora Wines

Fidora Wines

Vuonna 1974 Guido Fidora päätti siirtyä luomuviljelyyn perhetilallaan. Tuohon aikaan se ei ollut muotia eikä luomu edustanut mitään lisäarvoa kuluttajalle. Aiheesta ei ollut kirjoja, ei tutkimuksia eikä opettajia. Kokemus opetti. Nyt neljännessä sukupolvessa biodiversiteetti on tuotannon kivijalka. Reunustavat puut, pensasaidat, Lue lisää