Sbirolo Langhe Nebbiolo
28,90 €(23,03 € ALV 0%)
Marchesi di Barolo
Tyyliniekka
REKISTERÖIDY TILATAKSESI
Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.
Kirjaudu / Rekisteröidy- Italia
- Nebbiolo 100%
- Keskitäyteläinen
- Tanniininen
- Väri
- Rubiininpunainen väri.
- Tuoksu
- Tuoksussa tuntuvat vadelmat, orvokit, hillottu viikuna, mausteet ja erityisesti vanilja.
- Maku
- Maku on kuiva, keskitäyteläinen, hienostuneen hedelmäinen, silkkisen tanniininen, tasapainoinen ja pitkä.
Norex Vastuullisuusmittari: Marchesi di Barolo
Vastuullisuusmittari on suuntaa-antava kuvaus tuottajan vastuullisuusasteesta ja perustuu Norexin omaan vastuullisuusselvitykseen. Lue lisää tietosivuiltamme.
Tietoa tuotteesta
Sbirolo tulee Langhen hiekkaisilta, arvostetuilta rinteiltä ja esittelee Nebbiolon tuoretta, helposti lähestyttävää ja rehevää tyylikkyyttä. Viinin, jonka etiketissä lukee Langhe Nebbiolo täytyy sisältää vähintään 85 % Nebbioloa, vaikka usein prosenttiluku on sata. Rypäleet kootaan samoilta rinteiltä, joilta tulevat Barolo ja Barbaresco, mutta joiden valinnan äärimmäisen tarkkoja kriteerejä ne eivät välttämättä täytä. Kuluttajalle tämä viini on aarre, joka tarjoaa aitoa tavaraa maltilliseen, suorastaan edulliseen hintaan. Marchesi di Barolon pitkät perinteet velvoittavat lähes kohtuuttomasti.
Lisätiedot
Rypäleet | Nebbiolo 100% |
---|---|
Tuottaja | Marchesi di Barolo |
Vuosikerta | 2021 |
Alkoholi | 13.5 % |
Maa | Italia |
Täyteläisyys | Keskitäyteläinen |
Tanniinit | Tanniininen |
Suljentatyyppi | Luonnonkorkki |
Pakkauskoko | 75 cl |
Pakkaustyyppi | Lasi |
Pakkauksia/ LTK | 6 |
Panttitieto | Ei panttia |
Norex tuotenumero | 185010 |
Marchesi di Barolo
Marchesi di Barolon aatelinen tarina alkaa kahden vuosisadan takaa keskellä Barolon kaupunkia. Barolon markiisi Carlo Falletti ranskalaisen aatelisvaimonsa kanssa aloitti viinin valmistuksen tilalla. Sukupolvia myöhemmin 1929 Pietro Abbona osti viinitilan ja edelleen Abbonan perhe omistaa tilukset, joihin kuuluu keskustan kellareiden Lue lisää1. Viinitarhojen hoito S.Q.N.P.I.:n kestävän kehityksen lähestymistavan avulla, kuten käyttöönotto
luonnollisista tekniikoista haitallisten hyönteisten torjumiseksi ja peitekasvien kylvämiseksi. 2. Täsmäviljelylaitteiden ja sääasemien käyttö ilmaston ja mikroilmaston, viiniköynnösten sairauksien kehittymisen ja haitallisten hyönteisten esiintymisen seurannataan ja ehkäisymenetelmien kehittämiseksi.Tämän lähestymistavan ansiosta voimme vähentää veden käyttöä ja muita viljelyyn tarvittavia tuotteita. 3. Viininvalmistusprosessilla ja materiaalien valinnalla pyrittiin vähentämään jätteitä ja energiankulutusta, esimerkiksi tangentiaalisuodattimen käyttöönotto suodatusjätteen syntymisen minimoimiseksi ja lämpötilasäädellyt tynnyrit yleisen jäähdytysjärjestelmän käyttämän energian vähentämiseksi.