Barth Spätburgunder Rosé Trocken
20,49 €(16,33 € ALV 0%)
Wein- und Sektgut Barth
Täydellinen kesäviini maistuu muulloinkin
Tämä tuote myydään erissä. Erän minimimäärä on 6 kpl
REKISTERÖIDY TILATAKSESI
Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.
Kirjaudu / Rekisteröidy- Saksa
- Rheingau
- Spätburgunder 100%
- Kuiva
- Keskihapokas
Ruokasuositus
Hedelmäinen, raikas rosé maistuu erinomaiselta kesäisten salaattien, lohen, meren herkkujen ja hedelmäisten jälkiruokien kera.
- Väri
- Lohenvärinen rosé
- Tuoksu
- Tuoksussa voi havaita herukoita, kirsikoita, granaattiomenaa, ruusun terälehtiä ja hentoa mausteisuutta
- Maku
- Kuiva, raikkaan hapokas, marjainen, tasapainoinen ja hennon mausteinen
Norex Vastuullisuusmittari: Wein- und Sektgut Barth
Vastuullisuusmittari on suuntaa-antava kuvaus tuottajan vastuullisuusasteesta ja perustuu Norexin omaan vastuullisuusselvitykseen. Lue lisää tietosivuiltamme.
Tietoa tuotteesta
Viini tehdään täysin kypsyneistä Pinot Noir rypäleistä, joista parhaat valitaan viiniin käsin. Rypäleet saavat lyhyen noin kymmenen tunnin maseroinnin saavuttaakseen kauniin rosén värin. Tämän jälkeen kevyt puristus, käyminen jäähdytetyissä terästankeissa ja kypsytys terästankeissa ennen pullotusta. Täydellinen kesäviini.
Lisätiedot
Alueluokitus | Rheingau |
---|---|
Rypäleet | Spätburgunder 100% |
Tuottaja | Wein- und Sektgut Barth |
Vuosikerta | 2021 |
Sokeri | 2.6 g/ltr |
Alkoholi | 11.5 % |
Maa | Saksa |
Makeusaste | Kuiva |
Hapokkuus | Keskihapokas |
Hapot | 5.5 g/ltr |
Suljentatyyppi | Kierrekorkki |
Pakkauskoko | 75 cl |
Pakkaustyyppi | Lasi |
Pakkauksia/ LTK | 6 |
Valikoima | Valio Aimo, Wihuri |
Panttitieto | Ei panttia |
Norex tuotenumero | 194007 |
Wein- und Sektgut Barth
Rheingau on maailman tunnetuimpia viinialueita ja sen viini on parhaimmillaan Saksan jalointa. Rheingaun ydinalueella joki tekee mutkan ja tarhat ovat etelärinteellä. Täällä Hattenheimin kylässä auringon hellimillä rinteillä Johann Barth aloitti rypäleiden kasvattamisen 1948 ja hänen poikansa Norbert muutti paikan täydeksi Lue lisääTutustu myös
- Last chance