Abelé 1757 Champagne Brut Rosé

66,98  sis. ALV(54,02  ALV 0%)

Luottosamppanja

REKISTERÖIDY TILATAKSESI

Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu / Rekisteröidy
  • Ranska
  • AOC Champagne
  • Chardonnay 30%, Pinot Noir 40%, Meunier 30%
  • Kuiva
  • Hapokas

Ruokasuositus

Ihanteellinen aperitiivi ja luonnollisesti romanttisten hetkien malja, mutta myös erinomainen viini gastronomiaan mausteisten ruokalajien seuraksi ja yllättäväksi valinnaksi punaisten hedelmien tai marjojen hallitsemiin jälkiruokiin.

Väri
Lohenpunaisessa värissä kuparin sävyjä
Tuoksu
Raikkaassa tuoksussa tuntuvat vadelmat, ahomansikat, ruusun terälehdet, granaattiomena ja kirsikat
Maku
Kuiva, raikkaan hapokas, tyylikkään marjainen, kevyesti paahtunut, kypsän herukkainen ja tasapainoinen
Tuotetunnus (SKU): 111107 Osastot: ,
Jaa

Tietoa tuotteesta

Abelé 1757 Brut Rosén sekoitusta hallitsevat tummat rypäleet 40 % Pinot Noir ja 30 % Meunier. Kaunis lohenpunainen väri on syntynyt lisäämällä sekoitukseen punaviiniä. Hämmästyttävintä tässä viinissä on eleganssin ja runsaan, pitkän maun yhdistelmä. Aivan jokaisen rosésamppanjan kera ei kannata tarjota lämmintä suklaafondantia vadelmakastikkeen kera, mutta Abelé 1757 Rosé on siihen täydellinen. Abelé Roséta kypsytetään vähintään kolme vuotta. Tarjoilulämpötilaksi 9-12 °C on hyvä valinta.

Lisätiedot

Alueluokitus

AOC Champagne

Rypäleet

Chardonnay 30%, Pinot Noir 40%, Meunier 30%

Tuottaja

Champagne Abelé 1757

Sokeri

11 g/ltr

Alkoholi

12 %

Maa

Ranska

Makeusaste

Kuiva

Hapokkuus

Hapokas

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Pakkauskoko

75 cl

Pakkaustyyppi

Lasi

Pakkauksia/ LTK

6

Panttitieto

Ei panttia

Norex tuotenumero

111107

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Abelé 1757 Champagne Brut Rosé”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Champagne Abelé 1757

Champagne Abelé 1757

Abelé on perustettu jo vuonna 1757, joka tekee siitä yhden vanhimmista samppanjataloista. Taloon kertyi ajan kuluessa merkittävää osaamista ja koko samppanjamenetelmää kehitettiin osaltaan myös Abelén kellareissa. Vuonna 1985 talo siirtyi espanjalaisen Freixenet’n omistukseen, joka suurena kuohuviinin valmistajana halusi itselleen ikkunan Lue lisää