haetaan avainasiakaspäällikkö

Työpaikkailmoitus: Avainasiakaspäällikkö

Haemme vakituiseen työsuhteeseen väkevien alkoholijuomien avainasiakaspäällikköä ravintolakanavaan. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Vastuullasi on väkevien alkoholituotteiden myyminen ja niiden kysynnän kasvattaminen lähinnä pääkaupunkiseudulla sekä Turun ja Tampereen alueella. Pääasiassa asiakkaitasi ovat juomiin keskittyvät ravintolat.  Vastaat myös asiakkaiden tuotekoulutuksista. Työ on itsenäistä, suunnitelmallista ja tavoitehakuista. Pääset osallistumaan myynnin suunnitteluun valtakunnallisesti ja sen toteuttamiseen yhteistyössä muun myyntitiimin ja markkinoinnin kanssa.

Arvostamme ravintola-alan koulutusta ja työkokemusta ja edellytämme mielenkiintoa alaa ja kansainvälisiä tuotemerkkejä kohtaan. Kontaktit ravintola-alan toimijoihin ovat iso etu työssä. Hyvä tuntemus väkevistä alkoholituotteista on välttämätön ja tarvitset työssä kansainvälisten juomasekoitusten reseptiikan tuntemusta sekä taitoa kehittää uutta. Toivomme, että ajattelutapasi on asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja positiivinen. Halukkuus matkustaa ja työskennellä välillä myös toimistoaikojen jälkeen, hyvä kommunikointikyky ja esiintymistaito ovat edellytys työssä onnistumisessa.

Toimintatavoiltasi olet aktiivinen ja energinen. Kannat täyden vastuun omasta työstäsi ja viihdyt hyvin tiimissä. IT- ja sometaitosi ovat ajan tasalla sekä Microsoft 365 -ohjelmat ovat tuttuja. Työssä tarvitset ajokorttia sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ajattelet kaupallisesti ja osaat asettaa itsellesi tavoitteita ja määrittää, milloin olet erityisesti onnistunut roolissasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan perheyrityksessä, joka panostaa työntekijöiden hyvinvointiin monin eri tavoin. Työntekijät ovat meidän tärkein voimavaramme ja menestyksemme avain. Pääset mukaan ammattitaitoiseen ja rentoon työyhteisöön, jossa tarjoamme koulutusta tuotteista ja alkoholialasta. Saat mahdollisuuden edustaa maailmanluokan alkoholibrändejä yrityksessä, jossa arvostamme rohkeaa luovuutta, ketteryyttä ja ylpeyttä omasta tekemisestä.

Lähetä CV + hakemuksesi sähköpostitse otsikolla ”Avainasiakaspäällikkö” tomas.lonnberg@norex.fi palkkatoiveineen 16.1.2022 mennessä. Arvostamme myös videon muodossa olevia hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Kaj Koskinen puhelimitse 050 327 6199

Norex Selected Brands Oy Ab myy ja markkinoi Suomessa kansainvälisesti arvostettuja viinejä ja väkeviä alkoholijuomia. Visiomme on olla Suomen paras, halutuin ja arvostetuin alkoholimaahantuoja asiakkaiden ja päämiestemme arvioissa. Edustamiamme tuotteita on saatavina suomalaisista ravintoloista, Alkoista ja pohjoismaiselta Travel Retail -alueelta. www.norex.fi | www.viikonviini.fi

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.