”Uskomaton ilta”

Palataan parin viikon takaisiin tunnelmiin…

Norex Grand Tasting 2023 järjestettiin syyskuun lopulla Vanhalla ylioppilastalolla. Tapahtumassa esiteltiin yli 400 tuotetta, eli lähes koko yrityksen tuoteportfolio. Päämiehet ympäri maailmaa saapuivat paikalle kertomaan viineistään. Vieraita hemmoteltiin myös väkevien juomien uutuuksilla.

Yksi tapahtuman tavoitteista oli halu koota ihmiset yhteen, kuten toimitusjohtaja Tomas Lönnberg kertoi aiemmin. Tuotteiden esittelyn lisäksi esille haluttiin nostaa ihmiset niiden takana. Ilta tarjosi läsnäoloa ja syvällisiä keskusteluja. Sen aikana opittiin paljon uutta ja jaettiin asiantuntemusta. 

“Uskomaton ilta”, huokaa tapahtuman järjestelyistä vastannut Norexin Salla Sormunen. “Oli mahtava nähdä meidän jo olemassa olevat, tärkeät asiakkaat läheltä ja kaukaa. Sen lisäksi tapahtuma oli houkutellut paikalle ilahduttavan paljon myös uusia tuttavuuksia, jotka olivat kiinnostuneet kuulemaan tuottajilta tuotteiden takana olevia stooreja – ja saamaan siten Norexista ja mahdollisista yhteistyökumppaneista isomman kuvan.” 

Myös järjestetyt koulutukset saivat kehuja sisältöjen osalta. “Tässä ollaan menty oikeaan suuntaan”, toteaa Salla tyytyväisenä. Yksi illan vetonauloista olikin koulutus, jossa Mika Ammunét (Bar Maten) ja Norexin Aatu Ståhlhammar kertovat, miten erottautua ravintola-alan tämän hetken puhutuimmista hospitality ja highballs topiceista.

Cocktailbaarien avautuessa saatiin nähdä taidonnäytteitä ja herkullisia juomia, joita taiteilivat huippuammattilaiset baareista Babylon, Runar ja Bar Mate. Juomapuolen ammattiosaamisen lisäksi tapahtumaan osallistui myös Norexin yhteistyökumppaneita ruokapuolelta. Viinejä maisteltiin yhdessä Jukolan juustojen, Liepuskan gourmet-lähiruoan ja Marian leipomon suussa sulavien leivonnaisten kanssa. 

NGT kääri paljon palautetta, joista yritys aikoo ammentaa tuleville vuosille. “Meidän tapahtumassa asiakkaat eivät vain piipahda, vaan ihmiset tulevat jäädäkseen. Isompaa tilaa ja porrastuksia siis mietimme palautteiden pohjalta ensi vuoden tapahtumaan. Positiivinen ongelma siis”, Salla nauraa. 

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.