keychain

Uutta: Segredos de São Miguel White & Red

Portugalin viinien valikoimamme täydentyi! Nyt saat Casa Relvaksen maukkaan ja monikäyttöisen Segredos-viiniparin meiltä.

Segredos de São Miguel -viinipari on kotoisin Alentejosta, ja se on tyylikäs kunnianosoitus alueensa ihmisten kulttuurille, tietämykselle ja perinteelle.

Segredos de São Miguel Whiten ja Redin tuottaa vuonna 1997 alkunsa saanut Casa Relvasin viinitalo, joka on erityisen valveutunut ympäristöön, eläimiin ja ympäröivään yhteisöön liittyvissä vastuullisuusasioissa. Tuottaja tukee ympäristön kestävää kehitystä lukuisilla tavoilla ja hankkeilla. Voit lukea niistä tarkemmin kuluttajasivustoltamme Viikon Viinistä tästä artikkelista.

Casa Relvaksen tuottajasivun näet tästä, ja sen omille nettisivuille (englanniksi) pääset täältä.

Suun täyttävä ja tasapainoinen sushiviini

Segredos de São Miguel White

Tämän viinin neljä rypälettä, Verdelho, Antão Vaz, Fernão Pires ja Arinto, kasvoivat saven ja liuskekiven kirjomassa maaperässä. Ne korjattiin koneellisesti yöllä, jolloin ne olivat viileitä. Kannat poistettiin kokonaan, ja rypäleet puristettiin pneumaattisesti. Parin viikon pituista käymistä 15-18 °C asteen lämpötilassa edelsi kahdeksan tunnin kuorikontakti. Viini on kypsytetty terästankeissa hiivasakan päällä.

Lopputulos on tyylikkään hedelmäinen, suun täyttävä, ihastuttavan intensiivinen, pitkä ja tasapainoinen.

Monikäyttöinen kuiva valkoviini on hienoimmillaan kalaruokien ja meren herkkujen kera. Tyylikäs valinta esimerkiksi sushin ja sashimin kylkeen.

Tutustu tarkemmin Segredos de São Miguel Whiteen tästä sekä alla olevalta videolta.

Mehevä ja moniulotteinen pastaviini

Segredos de São Miguel Red

Segredos de São Miguel Redin rypäleet Aragonez, Trincadeira, Alicante Bouschet ja Touriga Nacional kasvoivat graniittisessa maaperässä, ja ne korjattiin koneellisesti yön viileydessä. Kannat poistettiin ja rypäleet puristettiin pneumaattisesti. 21-25 °C asteisissa tankeissa tapahtunutta käymistä edelsi 48 tunnin kuorikontakti. Malolaktinen käyminen tapahtui terästankeissa, joissa tammisauvat antoivat viinille makua ja rakennetta. 10 % viinistä kypsytettiin 400 litran tynnyreissä.

Moniulotteisessa viinissä maistuu mehukas marjaisuus ja hapokkuus. Pitkän maun viimeistelevät silkkiset tanniinit.

Istuu upeasti pastaruokien seuraksi, valkoiselle lihalle, siipikarjalle ja pehmeisiin juustoihin. Tämä on täsmäviini myös grillatulle kalalle.

Tutustu Segredos de São Miguel Rediin tarkemmin tästä sekä alla olevalta videolta.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.