Veera Moilanen on Norexin tuorein tiimiläinen ja liittyi mukaan tuotepäällikön rooliin

Veeran työhistoria on pitkälti vaatealan puolella, mutta hän on suuri viini- ja ruokaharrastaja, ja siksi hän halusi tehdä töitä oman intohimonsa parissa. Hänen vastuullaan on tuoteportfolion hallinta, yhteydenpito päämiesten ja Alkon kanssa sekä uusien tuotteiden etsiminen ja esittäminen.

Vaikka ala vaihtui täysin, Veeran karttunut työkokemus toi paljon uusia ajatuksia ja näkökulmia, joita hän on päässyt hyödyntämään myös Norexilla. Veeran vahvuuksia on toimia ihmisten kanssa. Hänellä on pitkä asiakaspalvelu- ja esihenkilö tausta ja myös vahva myynnillinen näkemys. Veera on työskennellyt myymäläpäällikön ja esihenkilön tehtävissä, jossa hän on päässyt tekemään paljon myyntisuunnittelua, budjetointia ja numeroiden pyörittelyä, sekä erilaisia koulutustehtäviä.

Työelämässä Veera arvostaa molemminpuolista luottamusta, arvostusta sekä hyvää työilmapiiriä. “Jo haastattelussa minulle välittyi tunne, että Norexilla on hyvä meininki. Ensimmäisen viikon aikana minulla on ollut todella tervetullut fiilis”, iloitsee Veera.

Viiniharrastajana Veeralla on selkeitä suosikkeja ja hänen lempiviinejä ovat Chianti klassikot Italiasta. Viinien lisäksi saatat löytää hänet vapaa-ajalla Helsingin drinkkibaareista nauttimasta sour-drinkkejä.

Norex toivottaa Veeran lämpimästi tervetulleeksi joukkoonsa!

veera moilanen

Veera Moilanen

Tuotepäällikkö

050 302 2994

veera.moilanen@norex.fi

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.