Viini+Ruoka

Mansikka-Pavlova

mansikkapavlova

Lähtökohtaisesti nyrkkisääntönä on, että jälkiruokaviinissä on aina enemmän sokeria kuin itse jälkiruoassa. Poislukien kesäiset hyvin kevyet jälkiruoat, joiden kanssa saattaa sopia tarjota hiukan kuivempaakin kuohuviiniä.

Mansikka-Pavlova on marenkipohjainen marjajälkiruoka, jonka kanssa kannattaa tarjota kevyempiä makeita viinejä, jottei jyrää marjojen herkkiä makuja. Kokeile Italian hurmaavaa matala-alkoholista Asti Tostia. Jos halutaan kuivempi vaihtoehto, voi kokeilla marjaisten aromeiden pinkkiä samppanjaa tai muuta laatukuohuviiniä kuten Nicolas Feuillatte Reserve Exclusive Rose tai Contadi Castaldi Rose Franciacorta Brut.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.