Maisema Dolomiiteilla

Wine Enthusiast: Trentino, vuoden viinialue 2020

Arvostettu Wine Enthusiast -viinijulkaisu jakoi 2020 Wine Star Awards -palkintonsa. He valitsivat Pohjois-Italian Trentinon vuoden viinialueeksi. Ja ihmekös tuo, kuvankauniilla seudulla Dolomiittien vuoriston ympäröivänä sijaitsee tämä mielenkiintoisia viinejä tuottava apellaatio. Tästä pääset alkuperäiseen artikkeliin.

Vuoden viinialue Trentino

Trentino DOC -laatuluokituksen alla tehdään raikkaita still-viinejä lukuisista rypälelajikkeista. Valkoviinejä hallitsevat Pinot Grigio ja Chardonnay -lajikkeet, punaisia Teroldego ja Merlot. Trento DOC -laatuluokituksen alla taas tehdään tyylikkäitä kuohuviinejä perinteisellä menetelmällä.

Norexilla olemme iloisia, että saamme edustaa upeaa viinituottajaa myös tältä alueelta. Mezzacorona on yli satavuotias osuuskunta, jonka reilut 1500 viljelijäjäsentä edustavat aluetta aidoimmillaan. Heillä panostetaan myös erityisen paljon kestävään kehitykseen. Tutustu tuottajaan tarkemmin Mezzacoronan tuottajaprofiilissa ja käy lukemassa myös Viikon Viinin mainio esittely tuottajasta.

Tutustu Mezzacoronan lisäksi upeaan Rotariin, joka valmistaa maineikkaita kuohuviinejä alueella ja kuuluu sekin Mezzacorona -yhtiöön.

Tässä näet vielä tällä hetkellä valikoimissa olevat viinit ja kuohuviinit tältä upealta alueelta ja vaikuttavalta tuottajalta:

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.