Jouluviikolla ei toimituksia ti 24.12.- to 26.12.2024, eikä keskiviikkona 1.1.2025. Kannattaa tehdä joulun ja uuden vuoden tilaukset nyt hyvissä ajoin, jotta toimitus ehtii perille.

Norex Grand Tasting, viini, maistelu, tapahtumat

Norex Grand Tasting 2024

Niin se vuosi taas vierähti ja on aika miettiä Grand Tastingia!

Haluamme lämpimästi toivottaa sinut tervetulleeksi viettämään kanssamme vuoden ihanin iltapäivä. Tarjolla on uusia makuja, oppia ja loistavaa seuraa.

Norex Grand Tasting järjestetään Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla
maanantaina 23.9. klo 14 – 19.

Mitä voit odottaa?

Esittelyssä satoja ja satoja tuotteita

NGT on mahtava tilaisuus päästä tutustumaan koko tuoteportfolioomme, jonka laajuus on huikeat 400 tuotetta. Niitä esittelemässä ovat itse päämiehemme, joita saapuu Suomeen eri puolelta maailmaa. He osaavat kertoa viineistään pienintäkin yksityiskohtaa myöten, joten tarjolla on valtavasti tietoa!

Viinien lisäksi esittelyssä on myös monipuolinen väkevien juomien valikoimamme!

Sparria ja uusia tuulia

Tapahtuman tarkoitus on koota alan ammattilaiset yhteen – anti onkin tuotteiden lisäksi sparrausta, uuden oppimista ja alan uutisten kuulemista ensimmäisenä.

Norex Grand Tasting siis tarjoaa mahdollisuuden läsnäoloon, syvällisiin keskusteluihin, uuden oppimiseen ja yhteistä hyvää lisäävän asiantuntemuksen jakamiseen!

Juomaan liittyy usein myös laadukas pikkupurtava, joten tapahtumaan osallistuu yhteistyökumppaneitamme ruokapuolelta.

Cocktail o´clock

Suosittuja cocktaileja taiteillaan tänä vuonna lähes koko tapahtuman ajan, eli kello 14-18.30.  Juomia tekemässä ovat suosittujen baarien Toppa, Bardem ja The Last Drop huippuosaajat.

Varaa koulutuspaikkasi ajoissa!

Tänäkin vuonna on huippuosaajien koulutuksia tarjolla.
Voit nyt ilmoittautua alla oleviin koulutuksiin!

Kuohuviinikoulutus: ilo kuplii pintaan (avoin kaikille)

Koulutus: viskistä on moneksi

Mikäli et pääsekään varaamaasi koulutukseen, pyydämme perumaan ilmoittautumisen mahdollisimman pian.

Yhteistyökumppanit mukana tapahtumassa:

ph7 konditoria

Konditoria pH7

Konditoria pH7 on maailman ruokatrendejä seuraava, innovatiivinen alan edelläkävijä niin konditoria kuin leipomotuotteissakin. Tuotteemme valmistetaan käsityönä Tuusulassa, missä käytössämme on yhteensä yli 2000 m2 tuotantotilaa. Konditorian lisäksi tiloissamme toimii myös artesaanileipomo, missä valmistusfilosofia on perinteinen – tuotteet tehdään ilman oikoteitä tai ylimääräisiä lisäaineita. Leipämme valmistetaan juuresta ja paistetaan kiviarinauunissa. 

Menestyksen salaisuus on alusta asti ollut innovatiivinen, innostunut ja ahkera tiimimme, joka pystyy aina yhä uudelleen ylittämään itsensä. Tällä hetkellä työllistämme noin 60 konditoria ja leipomoalan ammattilaista, joiden ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ja rakkaudella tehtyjä tuotteita. 

Perhon juustola

PERHON JUUSTOLA

Suomen töölöläisin juustola

Perhon Juustolan tarina alkoi vuonna 2018 kiinnostuksesta valmistaa sinihomejuustoa. Alusta lähtien mukana on ollut rohkeutta ja uskallusta kokeilla erilaisten juustojen valmistamista. Perhon Rehtori sinihomejuusto voitti kultaa World Cheese Awards 2023 kilpailussa Trondheimissa, Norjassa.

Viinikoulu perho

VIINIKOULU PERHOPRO

Ammattilaisten viinikurssit

Tuottajien edustajat paikan päällä – LISTA PÄIVITTYY KESÄN MITTAAN

Arctic Blue Beverages, Suomi Sebastian Pinomaa

Barón de Ley & Museum, Espanja Íñigo Echávarri

Barton & Guestier, Ranska Ignacio Marcos

Bodegas Enguera, Espanja Juan Iglesias

Cantina Solli del Soligo, Italia Silvana Introvigne

Cantina Tollo, Italia Chiara Francesca Costantini

Casa Charlize, Italia Kerli Koiv

Casa Relvas, Portugali Maria Andrade Lopes

Cinque Segni, Italia Alessandro Marciano

Domaine Fournier Père & Fils, Ranska Gaspard Padet

Illva Saronno, Italia Andrea Cecchetti

La Martiniquaise, Ranska Aurelie Huber

Laurenz V, Itävalta Dieter Huebler

Lionel Osmin, Ranska Thibaut Rotier

Liviko, Viro Anna Beda

Louis Jadot, Ranska Vincent Delscher

Maison Ferrand, Ranska Aurélie Maumus

Mare Magnum, Italia Alexander Soldatos

Marchesi di Barolo, Italia Daniela Cester

Mezzacorona, Italia Franco Pedroni

Nicolas Feuillatte, Ranska Marie Vorstermans

Parés Baltà, Espanja Joan Cusine

Principi Corsini, Italia Gianluca Carbone

Shaman Spirits, Suomi Jarmo Palokangas

Tosti 1820, Italia Giulio Bosca

Vinhos Messias, Portugali Eduardo Tomé

Vintae, Espanja Joanna Doliniec

Weingut Braun, Saksa Martin Braun

Wolfberger, Ranska Violaine Guinchard

Kysyttävää tapahtumaan liittyen?

Avainasiakaspäällikkö ja tapahtumavastaava
Salla Sormunen
050 563 5955
salla.sormunen@norex.fi

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.