Norex Grand Tasting 2024
Niin se vuosi taas vierähti ja on aika miettiä Grand Tastingia!
Haluamme lämpimästi toivottaa sinut tervetulleeksi viettämään kanssamme vuoden ihanin iltapäivä. Tarjolla on uusia makuja, oppia ja loistavaa seuraa.
Norex Grand Tasting järjestetään Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla
maanantaina 23.9. klo 14 – 19.
Mitä voit odottaa?
Esittelyssä satoja ja satoja tuotteita
NGT on mahtava tilaisuus päästä tutustumaan koko tuoteportfolioomme, jonka laajuus on huikeat 400 tuotetta. Niitä esittelemässä ovat itse päämiehemme, joita saapuu Suomeen eri puolelta maailmaa. He osaavat kertoa viineistään pienintäkin yksityiskohtaa myöten, joten tarjolla on valtavasti tietoa!
Viinien lisäksi esittelyssä on myös monipuolinen väkevien juomien valikoimamme!
Sparria ja uusia tuulia
Tapahtuman tarkoitus on koota alan ammattilaiset yhteen – anti onkin tuotteiden lisäksi sparrausta, uuden oppimista ja alan uutisten kuulemista ensimmäisenä.
Norex Grand Tasting siis tarjoaa mahdollisuuden läsnäoloon, syvällisiin keskusteluihin, uuden oppimiseen ja yhteistä hyvää lisäävän asiantuntemuksen jakamiseen!
Juomaan liittyy usein myös laadukas pikkupurtava, joten tapahtumaan osallistuu yhteistyökumppaneitamme ruokapuolelta.
Varaa koulutuspaikkasi ajoissa!
Tänäkin vuonna on huippuosaajien koulutuksia tarjolla.
Voit nyt ilmoittautua alla oleviin koulutuksiin!
Kuohuviinikoulutus: ilo kuplii pintaan (avoin kaikille)
Mikäli et pääsekään varaamaasi koulutukseen, pyydämme perumaan ilmoittautumisen mahdollisimman pian.
Yhteistyökumppanit mukana tapahtumassa:
Konditoria pH7
Konditoria pH7 on maailman ruokatrendejä seuraava, innovatiivinen alan edelläkävijä niin konditoria kuin leipomotuotteissakin. Tuotteemme valmistetaan käsityönä Tuusulassa, missä käytössämme on yhteensä yli 2000 m2 tuotantotilaa. Konditorian lisäksi tiloissamme toimii myös artesaanileipomo, missä valmistusfilosofia on perinteinen – tuotteet tehdään ilman oikoteitä tai ylimääräisiä lisäaineita. Leipämme valmistetaan juuresta ja paistetaan kiviarinauunissa.
Menestyksen salaisuus on alusta asti ollut innovatiivinen, innostunut ja ahkera tiimimme, joka pystyy aina yhä uudelleen ylittämään itsensä. Tällä hetkellä työllistämme noin 60 konditoria ja leipomoalan ammattilaista, joiden ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ja rakkaudella tehtyjä tuotteita.
PERHON JUUSTOLA
Suomen töölöläisin juustola
Perhon Juustolan tarina alkoi vuonna 2018 kiinnostuksesta valmistaa sinihomejuustoa. Alusta lähtien mukana on ollut rohkeutta ja uskallusta kokeilla erilaisten juustojen valmistamista. Perhon Rehtori sinihomejuusto voitti kultaa World Cheese Awards 2023 kilpailussa Trondheimissa, Norjassa.
VIINIKOULU PERHOPRO
Ammattilaisten viinikurssit
Viinikoulu PerhoPROn suunnittelema koulutuskokonaisuus täydentää alkoholijuomien parissa työskentelevien ammattilaisten osaamista. Tarjoilija, baarimestari, ravintolapäällikkö, sommelier, tuoteasiantuntija, viinikaupan myyjä tai alan markkinointitehtävissä toimiva löytävät tästä kokonaisuudesta itselleen työn välttämättömät kurssit. Viinikoulu Perho PRO tekee yhteistyötä kansainvälisen Wine and Spirit Education Trust -järjestön (WSET) kanssa.
Tuottajien edustajat paikan päällä – LISTA PÄIVITTYY KESÄN MITTAAN
Arctic Blue Beverages, Suomi Sebastian Pinomaa
Barón de Ley & Museum, Espanja Íñigo Echávarri
Barton & Guestier, Ranska Ignacio Marcos
Bodegas Enguera, Espanja Juan Iglesias
Cantina Solli del Soligo, Italia Silvana Introvigne
Cantina Tollo, Italia Chiara Francesca Costantini
Casa Charlize, Italia Kerli Koiv
Casa Relvas, Portugali Maria Andrade Lopes
Cinque Segni, Italia Alessandro Marciano
Domaine Fournier Père & Fils, Ranska Gaspard Padet
Illva Saronno, Italia Andrea Cecchetti
La Martiniquaise, Ranska Aurelie Huber
Laurenz V, Itävalta Dieter Huebler
Lionel Osmin, Ranska Thibaut Rotier
Liviko, Viro Anna Beda
Louis Jadot, Ranska Vincent Delscher
Maison Ferrand, Ranska Aurélie Maumus
Mare Magnum, Italia Alexander Soldatos
Marchesi di Barolo, Italia Daniela Cester
Mezzacorona, Italia Franco Pedroni
Nicolas Feuillatte, Ranska Marie Vorstermans
Parés Baltà, Espanja Joan Cusine
Principi Corsini, Italia Gianluca Carbone
Shaman Spirits, Suomi Jarmo Palokangas
Tosti 1820, Italia Giulio Bosca
Vinhos Messias, Portugali Eduardo Tomé
Vintae, Espanja Joanna Doliniec
Weingut Braun, Saksa Martin Braun
Wolfberger, Ranska Violaine Guinchard
Kysyttävää tapahtumaan liittyen?
Avainasiakaspäällikkö ja tapahtumavastaava
Salla Sormunen
050 563 5955
salla.sormunen@norex.fi