Artspritz ja snacks

ArtSpritzille hopeaa International Spirits Awards -kilpailussa

ArtSpritz on voittanut hopeaa ISW International Spirits Awards -kilpailussa. Juomajulkaisuihin erikoistuneen Meininger-kustantamon kilpailua on järjestetty jo 17 vuoden ajan Saksan Neustadtissa, jossa asiantuntijat maistelevat ja arvioivat juomia vuosittain kaikkialta maailmasta.

ArtSpritz on etenkin Koillis-Italiassa suosittu historiallinen appelsiini-yrttiaperitiivi Piemontesta. Juoman nimi ”Spritz” tulee saksan kielen verbistä ”spritzen” (suihkuttaa) Habsburgin vallan ajalta. Itävaltalaiset sotilaat pitivät Veneton viinejä liian vahvoina, joten he tilasivat viininsä vedellä jatkettuna. ArtSpritz on viinipohjainen, alkoholipitoisuudeltaan matala, makea ja tunnistettavan oranssinpunainen. Monimuotoisen ja hienostuneen makunsa ansiosta se on erinomainen ainesosa cocktaileihin sekä sellaisenaan tarjoiltavaksi jäiden kera.

Norex.fi-sivustolle rekisteröityneenä ammattilaisasiakkaana pääset selaamaan mahtavaa cocktailreseptipankkiamme. Löydät sieltä lukuisia erilaisia drinkkejä, kuten esimerkiksi näyttävän nimikkodrinkki ArtSpritzin sekä Orange Politanin. Tästä pääset reseptipankkiin!

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.