työpaikkailmoitus

Haetaan avainasiakaspäällikköä vahvalla viiniosaamisella

Yhden avainasiakaspäällikkömme siirtyessä uusiin työtehtäviin organisaation ulkopuolelle, haluamme kiittää vuosista Norexilla ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen alkoholijuomien avainasiakaspäällikköä ravintolakanavaan. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Vastuullasi on alkoholituotteiden myyminen ja niiden kysynnän kasvattaminen lähinnä pääkaupunkiseudulla ja Tampereen alueella. Painotus asiakaskunnassasi on ruokaravintolat. Pääset pitämään viinikoulutuksia asiakkaille ja osallistumaan myynnin suunnitteluun valtakunnallisesti sekä sen toteuttamiseen yhteistyössä muun myyntitiimin ja markkinoinnin kanssa. Työ on itsenäistä, suunnitelmallista ja tavoitehakuista.

Arvostamme ravintola-alan koulutusta ja työkokemusta sekä edellytämme mielenkiintoa alaa ja kansainvälisiä tuotemerkkejä kohtaan. Kontaktit ravintola-alan toimijoihin ovat iso etu työssä. Toivomme, että ajattelutapasi on asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja positiivinen. Halukkuus matkustaa ja työskennellä välillä myös toimistoaikojen jälkeen, hyvä kommunikointikyky ja esiintymistaito ovat edellytys työssä onnistumisessa.

Etsimme henkilöä, joka osaa heittäytyä tilanteisiin, on määrätietoinen ja into myyntityöhön näkyy. Kannat mielelläsi vastuun omasta työstäsi ja viihdyt hyvin tiimissä. IT- ja sometaitosi ovat ajan tasalla sekä Microsoft 365 -ohjelmat ovat tuttuja. Työssä tarvitset ajokorttia sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ajattelet kaupallisesti ja osaat asettaa itsellesi tavoitteita ja määrittää, milloin olet erityisesti onnistunut roolissasi. Vahva viiniosaaminen on välttämättömyys. WSET 2 – 3 koulutus tai vastaava katsotaan eduksi.   

Tarjoamme sinulle työpaikan kasvavassa, yli 40 vuotta toimineessa perheyrityksessä. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin monin eri tavoin, ja meillä nautit hyvistä henkilöstöeduista sekä työterveyshuollosta. Ihmiset yrityksemme palveluksessa ovat tärkein voimavaramme ja menestyksemme avain. Pääset mukaan ammattitaitoiseen ja rentoon työyhteisöön, jossa tarjoamme koulutusta tuotteista ja alkoholialasta. Saat mahdollisuuden edustaa maailmanluokan alkoholibrändejä yrityksessä, jossa arvostamme rohkeaa luovuutta, ketteryyttä ja ylpeyttä omasta tekemisestä.

Hakuohjeet

Lähetä CV + hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse otsikolla ”Avainasiakaspäällikkö” tomas.lonnberg@norex.fi ja kaj.koskinen@norex.fi. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löytyessä, viimeistään kuitenkin 13.3.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Kaj Koskinen puhelimitse 050 327 6199

Norex Selected Brands Oy Ab myy ja markkinoi Suomessa kansainvälisesti arvostettuja viinejä ja väkeviä alkoholijuomia. Visiomme on olla Suomen paras, halutuin ja arvostetuin alkoholimaahantuoja asiakkaiden ja päämiestemme arvioissa. Edustamiamme tuotteita on saatavana suomalaisista ravintoloista, Alkoista ja pohjoismaiselta Travel Retail -alueelta. www.norex.fi | www.viikonviini.fi

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN