Postin jakelu on ajoittain ruuhkautunut. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

Hanna-Leena Huhtala aloitti Norexin markkinointipäällikkönä

Norexilla aloitti elokuussa markkinointipäällikkönä Hanna-Leena Huhtala. Hanna-Leena on toimittajataustan omaava, kokenut markkinoinnin ja viestinnän osaaja, jolla on paljon kansainvälistäkin kokemusta sekä töiden että opiskeluiden puolesta.

Aiemmin Hanna-Leena on työskennellyt esimerkiksi Kyröllä viestintäpäällikkönä. Häneltä löytyy markkinointiosaamisen lisäksi pitkä kokemus ravintola-alan monipuolisista tehtävistä.

Norexilla häneen teki erityisesti vaikutuksen hyvin sujunut rekrytointiprosessi ja asiantunteva vaikutelma, joka välittyi Norexin henkilökunnasta.

Hanna-Leena on suuri matkailun ystävä, ja kohteissa hän vierailee mielellään myös matkansa varrelle osuvilla viinitiloilla.

Viinien suhteen Hanna-Leena on ylipäätään hyvin utelias. Hän maistaa mielellään jokaisella kerralla eri viiniä – toisin kuin jäätelöiden kohdalla, joissa hän luottaa vakiintuneeseen suosikkimakuunsa polkaan.

Norex toivottaa Hanna-Leenan lämpimästi tervetulleeksi joukkoonsa!

hanna-leena huhtala

Hanna-Leena Huhtala

Markkinointipäällikkö

044 200 5145

hanna-leena.huhtala@norex.fi

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN