Kesäinen rahtialan sesonki on alkanut, ja tästä syystä joudumme valitettavasti informoimaan teille, että Postin jakelu on ollut viime aikoina ruuhkautunut. Tämän hetkisen tiedon mukaan viivettä saattaa ilmentyä tulevina viikkoina. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

Assorted wines in glass

Kevään viiniuutuuksia

Kevät alkaa vihdoin saapua Suomeen, ja se tarkoittaa myös upeiden viiniuutuuksien aikaa. Valikoimaamme on saapunut paljon uusia kiinnostavia tulokkaita, kuten kesän seurusteluviineiksi sopivia roseita, tyylikästä roseeproseccoa sekä puolimakeita ja kuivia valkoviinejä. Tässä lyhyet esittelyt juuri saapuneista kevään viiniuutuuksista ja niiden ruokasuosituksista.

puolimakea viini

Kesän romanttisin seurusteluviini

Baron de Ley Semi Dulce

Raikas Barón de Ley Semi Dulce sopii erinomaisesti seurusteluviiniksi, aperitiiviksi, ankanmaksalle, sinihomejuustolle ja hedelmäpohjaisiin jälkiruokiin.

Romanttisen kaunis läpikuultava etiketti on ilo silmälle ja saa varmasti ihastelua osakseen myös asiakkailta.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Musta hevonen Ribera del Duerosta

Arzuaga Rosae

Tyylikäs Rosae Espanjasta sopii aperitiiviksi, tasokkaaksi seurusteluviiniksi, kermaisen kasviskeiton tai salaatin viiniksi, riisiruokiin, meren herkkuihin, leikkeleiden kera tai mallikkaasti myös sushia ja sashimia nautittaessa.

Rosae Arzuaga Rosé yllättää maistajansa monella tavalla: tuleeko Ribera del Dueron alueelta myös roseeviinejä? Tämäkö on siis Tempranillo? Miten tyylikäs viini, joka hillityn alun jälkeen jatkaa suussa lähes loputtomiin!

Tutustu tuotteeseen tästä.

Trendirosee on myös luomuprosecco

Castel Mare Prosecco Rose Extra Dry Organic

Sopii aperitiiviksi, alkupaloille, pikkusuolaisille, tacoille, aasialaisittain maustettuihin ruokiin, kalalle, äyriäisille ja sushille. Se on myös mainio seurusteluviini. Jäähdytä tämä viini huolella ennen tarjoilua.

Gleran päärynäiset aromit täydentyvät Pinot Noirin marjaisuudella ja vaaleanpunainen lasillinen hurmaa nauttijansa. Sukseen täydentää upea pullo, joka ei jää huomaamatta. Tämä valinta on varma menestys! Castel Maren aromikas Prosecco Rosé on lisäksi luomuviini ja sopii myös vegaaneille.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Moneen kertaan palkittu

Libalis White

Mainio aperitiivi, seurusteluviini, salaattiviini, parsaviini,
kalan ja vaalean lihan viini. Se maistuu perjantai-illalle minä tahansa viikon päivänä.

Suoranainen hedelmäpommi, jonka raikas ja eloisa vivahteikkuus on tyypillistä käytetyille rypäleille, etenkin lajikkeelle Muscat Blanc à Petits Grains. Tämä moneen kertaan palkittu viini sopii vegaaneille.

Kohtuuhintainen löytö

Samsara Piemonte Barbera Appassimento

Erinomainen riistaviini, maukas lammasviini, täydellinen
valinta herkkutateilla maustettuun pastaan ja monikäyttöinen juustoviini.

Notkeaa, helposti lähestyttävää ja kohtuuhintaista. Harvoin se nousee kuitenkaan tähän nautittavuuteen ja tiiviyteen, joka saa kulmakarvat nousemaan hyväksyvästi. Runsautta, vivahteikkuutta, eikä jälkeäkään hapettumisesta, jota appassimento-käsittely joskus tuottaa.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN