Assorted wines in glass

Kevätviinit

Kevät on heräilevän luonnon ja hyvien viinien aikaa. Alta löydät keväiset viinimme, joiden joukossa on seurusteluviiniksi sopiva rosee, monitoiminen puolimakea valkoviini sekä erittäin tyylikäs appassimento, jota suosittelemme eritoten pääsiäiseen.

puolimakea viini

Kesän romanttisin seurusteluviini

Baron de Ley Semi Dulce

Raikas Barón de Ley Semi Dulce sopii erinomaisesti seurusteluviiniksi, aperitiiviksi, ankanmaksalle, sinihomejuustolle ja hedelmäpohjaisiin jälkiruokiin.

Romanttisen kaunis läpikuultava etiketti on ilo silmälle ja saa varmasti ihastelua osakseen myös asiakkailta.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Musta hevonen Ribera del Duerosta

Arzuaga Rosae

Tyylikäs Rosae Espanjasta sopii aperitiiviksi, tasokkaaksi seurusteluviiniksi, kermaisen kasviskeiton tai salaatin viiniksi, riisiruokiin, meren herkkuihin, leikkeleiden kera tai mallikkaasti myös sushia ja sashimia nautittaessa.

Rosae Arzuaga Rosé yllättää maistajansa monella tavalla: tuleeko Ribera del Dueron alueelta myös roseeviinejä? Tämäkö on siis Tempranillo? Miten tyylikäs viini, joka hillityn alun jälkeen jatkaa suussa lähes loputtomiin!

Tutustu tuotteeseen tästä.

Kohtuuhintainen löytö

Samsara Piemonte Barbera Appassimento

Erinomainen riistaviini, maukas lammasviini, täydellinen
valinta herkkutateilla maustettuun pastaan ja monikäyttöinen juustoviini.

Notkeaa, helposti lähestyttävää ja kohtuuhintaista. Harvoin se nousee kuitenkaan tähän nautittavuuteen ja tiiviyteen, joka saa kulmakarvat nousemaan hyväksyvästi. Runsautta, vivahteikkuutta, eikä jälkeäkään hapettumisesta, jota appassimento-käsittely joskus tuottaa.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.