Marianne Halme, Logistiikka, kulissien takana

Kulissien takana käy kova tohina 

Marianne Halme on työskennellyt Norexilla jo lähes 12 vuotta. Hänen monipuoliset tehtävänsä ja työskentelyn ote pitävät asiakkaat tyytyväisinä ja palvelun priimana!

Logistiikkakoordinaattorina Norexilla touhuava Marianne on työskennellyt aiemminkin vastaavissa tehtävissä, joskin eri alalla. ”Norexille päädyin, kun löysin ilmoituksen työpaikasta, joka oli sopivalla sijainnilla ja mielenkiintoisilla työtehtävillä. Norex tarjosi juuri sen, mitä kaipasin.”

Mariannen työtehtävät ovat monipuoliset: ravintola- ja tukkuasiakkaiden tilausten käsittelyä, asiakaspalvelua sekä asiakastietojärjestelmien ylläpitoa. ”Minun numeroni on se, joka tulee asiakkaalle ensimmäisenä mieleen ongelmatilanteissa”, hän naurahtaa. ”Teen myös laskutusta ja paljon muita taustatöitä ja olen ollut mukana verkkokaupan ja uuden toiminnanohjausjärjestelmä kehittämisessä”, hän listaa monipuolisia tehtäviään.

”Aikoinaan työtehtäviini kuului laajemmin erilaisia asioita, Marianne kertoo. “Yrityksen kasvaessa olemme saaneet enemmän tekijöitä ja voineet jakaa tehtäviä tarkemmin. Nyt saan keskittyä tiettyihin töihin”, hän täsmentää. ”On ollut ihana olla mukana ja seurata, kuinka yritys on kasvanut huomattavasti vuosien varrella.”

Mariannen työtehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii monia taitoja, aina oikeasta asenteesta numerotarkkuuteen saakka. ”Meillä on todella mukavia asiakkaita, joiden kanssa tulen hyvin juttuun. Pidän asiakkaiden kanssa työskentelystä, Hyvä asiakaspalvelu on itselle todella tärkeää ja siitä tulee hyvä tunne, kun voi olla avuksi”, hän kertoo. “Samaan aikaan tämä työ vaatii tarkkuutta, jotta oikeat tuotteet ovat oikeilla asiakkailla oikeaan aikaan. On tärkeää varmistaa ja huolehtia siitä, että asiakkaat saavat tilaamansa tuotteet ajoissa.”

Päivien piriste

“Meillä on tosi hyvä porukka täällä”, Marianne hymyilee. ”Se on yksi syy, miksi olen viihtynyt niin kauan. Joskus työpäivä voi tuntua raskaalta, mutta se tunne ei kestä kauaa, sillä työkavereiden kanssa on helppo tulla toimeen ja viihtyä.”

“Näiden vuosien varrella olen oppinut paljon viineistä koulutusten ja tastingien avulla”, hän sanoo. Joskus on ollut vaikea löytää itselle sopivia viinejä. ”Nyt olen oppinut, millaiset viinit sopivat minulle ja millaiset asiat  ja olosuhteet voivat vaikuttaa viiniin. Erittäin mielenkiintoista ja hyödyllistä”, toteaa Marianne. 

Tulevaisuuteen hän katsoo positiivisin mielin. ”Haluan jatkaa kehittymistä tässä työssä ja nähdä, mihin yrityksen kasvu meidät vie!”

Marianne Halme

Marianne Halme

Logistiikkakoordinaattori

040 195 7042

marianne.halme@norex.fi

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.