vintae viinit espanja

Luonto on paras viinintekijä

Viininviljely on yhteistyötä luonnon kanssa. Näin ajattelee espanjalainen viinintuottaja Aroa Bodegas, joka tuottaa luomuna ja biodynaamisesti viljeltyjä viinejä. Lehtiä karsitaan ja sadon määrää vähennetään käsityönä, ja tuotantoon sovelletaan pienimmän puuttumisen ajatusta. Luonnonmukaisen ja biodynaamisen viljelytavan lisäksi Aroa Bodegas on ympäristöasioiden pioneeri kiinnittämällä huomiota esimerkiksi energiatehokkuuteen sekä logistiikan minimointiin.

Viinitilalla on kaksi maanalaista kerrosta, joissa tankit ja tynnyrit sijaitsevat. Rypäleet siirtyvät maanalaiseen kerrokseen luonnollisesti painovoiman avulla ilman pumppuja, jotka saattaisivat vahingoittaa rypäleitä. Aroa Bodegasin filosofian mukaan rypäleiden annetaan puhua puolestaan viinin kautta, ja tähän halutaan puuttua mahdollisimman vähän. Samalla halutaan minimoida ympäristövaikutukset.

Uutena tuotteena Aroa Bodegasilta on valikoimaamme saapunut näyttävällä etiketillä varustettu, marjainen ja runsas luomurosee Aroa Larrosa. Lue lisää tästä uutuustuotteesta ja katso video Aroa Bodegasin viinitilalta alta.

Löydät lisää tietoa Aroa Bodegasista sen tuottajasivuilta.

Ihmisen ja luonnon vuoropuhelua

Aroa Larrosa

Valikoiman uutuus Aroa Larrosa on heleän värinen ja marjainen, ja se saadaan Garnacha-rypäleestä. Sen tuoksussa voi havaita punaherukoita, hapankirsikoita, ahomansikoita, sitrusta, ruusunmarjoja ja rosépippuria. Tasapainoinen ja runsas luomuviini on maultaan kuiva, ryhdikkään hapokas, marjainen, kirsikkainen ja mineraalinen.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Raikas luomu-Garnacha Navarrasta

Aroa Mutiko

Tämä luomupunaviini on marjaisa ja pehmeän tanniininen, ja se on oiva pari esimerkiksi rasvaisen kalan, possun, pataruokien ja juustojen kanssa. Sen tuoksu on intensiivinen punaisin marjoin, mukana on myös hitunen lakritsia ja mausteita. Maultaan se on keskitäyteläinen, melko hapokas ja pehmeän tanniininen. Miellyttävässä maussa toistuvat punamarjaisuus ja hento mausteisuus.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.