Postin jakelu on ajoittain ruuhkautunut. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive

Nicolas Feuillattelle useita palkintoja Decanter World Wine Awards 2021 -kisassa

Nicolas Feuillatte -samppanjat ovat voittaneet useita palkintoja Decanter World Wine Awards 2021 -kilpailussa. Norex onnittelee!

Decanter World Wine Awards on maailman suurin ja merkittävin viinikilpailu, joka järjestettiin tänä vuonna jo kahdeksattatoista kertaa. Nicolas Feuillatten samppanjat ovat menestyneet kilpailussa myös aiemmin.

Nicolas Feuillatte on Ranskan markkinoiden ykkönen, kolmanneksi suurin koko maailmassa ja neljänneksi suurin Yhdysvalloissa. Jättiläismäiseen samppanjaosuuskuntaan Centre Vinicole – Champagne Nicolas Feuillatte (CV-CNF) kuuluu 5000 viljelijää, joiden rypäleitä korjataan yli 2100 hehtaarin alalta. Talon samppanjavalikoima on laaja ja moniportainen. La Revue de Vin de France valitsi Feuillatten vuoden viinintekijäryhmäksi vuonna 2020.

Decanter World Wine Awardsissa oli tänä vuonna mukana yli 18 000 viiniä 56 eri maasta. Ne tuomaroi kesäkuun aikana 170 viinieksperttiä.

Palkinnot myönnettiin seuraaville samppanjoille:

Réserve Exclusive Brut (Hopea)

Réserve Exclusive tavoittaa upeasti Feuillatten nykyisen tyylin kepeydellään, eloisuudellaan ja raikkaudellaan. Tämä ikoninen samppanja on koko valikoiman peruskivi ja esittelee hienolla tavalla mihin Champagnen moderni jättiläinen pystyy. Herkullinen nautittavuus, poikkeuksellinen monikäyttöisyys ja tasokas eleganssi tekevät tästä samppanjasta erinomaisen valinnan minä tahansa hetkenä, vuorokauden aikana tai viikon päivänä.

Réserve Exclusive Rosé (Hopea)

Réserve Exclusive Rosé on herkullisen vivahteikas samppanja, joka suorastaan tulvii kesäisiä, punaisten hedelmien aromeja. Tämä samppanja on syntynyt lisäämällä 16 % huolella valittua punaviiniä Réserve Exclusive sekoitukseen, jonka jälkeen samppanja kypsyy kellarissa 2 – 3 vuotta. Tuloksena on maittava ja monikäyttöinen samppanja sellaisenaan nautittavaksi, mutta aivan erityisesti ruokailuun aterian alkupaloista jälkiruokaan saakka.

Grand Cru Millésime 2012 Blanc de Blancs (93 pistettä)

Vintage 2012 Blanc de Blancs tulee jättämään kaipauksen sitä nauttineisiin. Talvi oli todella kylmä, helmikuun alle -20 °C lämpötiloineen ja halla kävi moneen kertaan tarhoilla vielä huhti-toukokuussa. Kuuma, aurinkoinen sää alkoi heinäkuussa ja jatkui syyskuun korjuuseen kypsyttäen rypäleet ihanteellisesti. Tämän vuoden chardonnayt ovat monimuotoisia, raikkaita ja runsaita. Sekoitus on loistelias yhdistelmä Côte des Blancs’in parhaiden Grand Cru -kylien rypäleistä. Herkuttelijan unelma.

Grand Cru Millésime 2010 Blanc de Noirs (Hopea)

Luonteikkaat, intensiiviset aromit määrittävät vuosikertaa 2010 erityisesti Grand Cru –kylien Pinot Noirin osalta, joista tämä sekoitus on tehty. Verzyn ja Verzenayn rypäleet tarjoavat erityisesti finessejä ja raikkautta tänä aurinkoisena vuonna, kun taas Aÿ, Bouzy ja Ambonnay antavat rakennetta ja mausteisuutta tälle onnistuneelle sekoitukselle. Nautiskelijan ruokaviini.

Tutustu tarkemmin Nicolas Feuillatteen alta ja sen omalta tuottajasivulta.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN