
Norex Grand Tasting 2025 — makumatka maailman ympäri
Vuosi on taas kulunut ja on aika merkitä kalenteriin vuoden herkullisin iltapäivä: Norex Grand Tasting!
Luvassa on inspiroiva maailmanympärimatka makujen parissa — tarjolla runsaasti viinejä ja väkeviä eri puolilta maailmaa, uutta oppia ja innostavia kohtaamisia ammattilaisten kesken.
Norex Grand Tasting järjestetään Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla
maanantaina 22.9. klo 14 – 19.
Mitä voit odottaa?

Esittelyssä satoja ja satoja tuotteita maapallon monista kolkista
NGT on mahtava tilaisuus päästä tutustumaan koko tuoteportfolioomme, jonka laajuus on huikeat 500 tuotetta. Niitä esittelemässä ovat itse päämiehemme, joita saapuu Suomeen eri puolelta maailmaa. He osaavat kertoa tuotteistaan pienintäkin yksityiskohtaa myöten, joten tarjolla on valtavasti tietoa!
Lataa hinnastoKohtaamisia, keskusteluja ja ajankohtaisia ilmiöitä ilman rajoja!
Grand Tasting yhdistää alan ammattilaiset yli maiden ja rajojen. Päivän aikana luvassa on paitsi maisteltavaa, myös näkemyksiä, ajatusten vaihtoa ja viimeisimpiä uutisia alan kehityksestä.
Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua, syventyä keskusteluihin, oppia uutta ja kartuttaa osaamista yhdessä muiden viineistä kiinnostuneiden kanssa.
Maisteltavien tuotteiden lisäksi tarjolla on laadukasta pikkupurtavaa, josta vastaavat ruokapuolen yhteistyökumppanit.


Cocktail o´clock
Suosittuja cocktaileja taiteillaan tänä vuonna kello 15-18.30. Mukana Helsinkiläiset Toppa ja Son of a Punch sekä Tampereelta vieraileva tähti Tiima.
Tietoiskuja lasin äärellä!
Tänäkin vuonna on huippuosaajien tietotaitoa tarjolla.
Maisteluiden sisällöstä ja aiheista tulossa lisää tietoa kesän aikana!

Yhteistyökumppanit mukana tapahtumassa
LISTA PÄIVITTYY KESÄN MITTAAN

Atria
Atria on ammattikeittiöiden luotettava kumppani, joka tarjoaa vastuullisesti tuotettuja, suomalaisia raaka-aineita sekä innovatiivisia ruokaratkaisuja. Valikoimamme kattaa niin käsittelemättömät premium-lihat kuin laadukkaat valmisruoat aina legendaarisia pinaattilettuja myöten. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita, kuten hybridivaihtoehtoja ja järvikalapohjaisia ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme vastuullisuus- ja ravitsemusodotuksiin.
Räätälöidyt ratkaisut eivät rajoitu pelkästään tuotteisiin – meillä työskentelevät ammattilaiset tuntevat keittiöiden arjen ja auttavat asiakkaitamme menestymään. Toimitusvarmuus on asiakassuhteidemme kivijalka. Asiakkaamme voivat aina luottaa siihen, että tuotteet ovat saatavilla silloin, kun niitä tarvitaan.
Food Ranger

Konditoria pH7
Konditoria pH7 on maailman ruokatrendejä seuraava, innovatiivinen alan edelläkävijä niin konditoria kuin leipomotuotteissakin. Tuotteemme valmistetaan käsityönä Tuusulassa, missä käytössämme on yhteensä yli 2000 m2 tuotantotilaa. Konditorian lisäksi tiloissamme toimii myös artesaanileipomo, missä valmistusfilosofia on perinteinen – tuotteet tehdään ilman oikoteitä tai ylimääräisiä lisäaineita. Leipämme valmistetaan juuresta ja paistetaan kiviarinauunissa.
Menestyksen salaisuus on alusta asti ollut innovatiivinen, innostunut ja ahkera tiimimme, joka pystyy aina yhä uudelleen ylittämään itsensä. Tällä hetkellä työllistämme noin 60 konditoria ja leipomoalan ammattilaista, joiden ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ja rakkaudella tehtyjä tuotteita.
Son of a Punch
Liberty or Death on cocktailbaari Helsingin keskustassa, inspiroitunut New Yorkin baarikulttuurista – erityisesti Brooklynin tunnelmasta ja vanhan koulun hip-hopista. Menu uudistuu neljä kertaa vuodessa ja pohjautuu sesongin raaka-aineisiin, ajankohtaisiin makupareihin ja hauskaan juotavuuteen. Kolmen kuukauden remontin jälkeen baari on jälleen auki – uudistettuna mutta tunnistettavana, valmiina seuraavalle vuosikymmenelle.
Bob’s Laundry on Punavuorelainen cocktailbaari ja pesula, jossa yhdistyvät laadukkaat drinkit, rento tunnelma ja naposteltavaa tarjoava baarikeittiö. Ja kyllä, meillä toimii ihan oikea pesula, joten pyykit hoituu samalla visiitillä. Bob’s on tehty hengailuun – olitpa ohikulkumatkalla tai koko illan pysähdyksellä. Drinkkilista vaihtuu säännöllisesti, mutta punaisena lankana kulkevat aina hauskuus, maku ja yllätyksellisyys.
Tiima
Tiima on Tampereen kirkkain tähti mitä tulee cocktaileihin. Vuonna 2017 vanhaan kellokauppaan avattu cocktailbaari on lunastanut paikkansa olutvetoisen Tampereen ravintola-asiakkaiden sydämissä ja jos paikalliselta kysyy, mihin kannattaa mennä cocktailille, on vastaus aika varmasti Tiima. Pieni tiiliseinäinen cocktailbaari tarjoilee niin klassikko cocktaileja kuin muutaman kerran vuodessa vaihtuvia cocktaillistan signature juomia. Tiimassa vieras suurella todennäköisyydellä saakin keskivertoa paremman juoman keskivertoa paremmalla asiakaspalvelulla varustettuna ja poistuu keskivertoa tyytyväisempänä.

Toppa
Toppa sijaitsee historiallisesti merkittävän Alvar Aallon suunnitteleman Sokeripalan ylimmässä kerroksessa. Ravintolan tunnelmaan sulautuu sulavasti moderni eleganssi ja historiallisen arvokkuuden kunnioitus.
Toppa on paikka, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu – aina moderneista kalusteista vanhojen Artekin klassikoiden herättämään nostalgiaan.

Tuottajien edustajat paikan päällä
LISTA PÄIVITTYY KESÄN MITTAAN
Arctic Blue Beverades SUOMI
- Pauliina Marjanen, Marketing Specialist
Baron de Ley / Finca Museum ESPANJA
- Inigo Echavarri
Bodegas Enguera ESPANJA
- Juan Iglesias Perez, General Manager
Cantina Colli del Soligo ITALIA
- Silvana Introvigne, Export Manager
Cantina Orsogna ITALIA
- Roberta Cicchitti, Export Manager
Casa Relvas PORTUGALI
- Alexandre Relvas, Owner / Wine Producer
Champagne Nicolas Feuillatte RANSKA / Champagne Abelé 1757 RANSKA
- Marie Oudin-Vorstermans, Export Area Manager
Fidora Wines ITALIA
- Emilio Fidora
Global Wine House CHILE / Casa Charlize ITALIA
- Kerli Koiv, Marketing Manager
Illva Saronno ITALIA, HOLLANTI
- Elena Cerizza, Area Manager Central-Northern Europe
Jean-Marc Brocard RANSKA
- Guillaume Hoog, Export Manager
Jerome Quiot RANSKA
- Florence Quiot
La Martiniquaise RANSKA/KANADA / Bardinet ENGLANTI/ESPANJA/RANSKA
- Aurelie Huber, Export Area Manager for Europe
Lionel Osmin RANSKA
- Thibaut Rotier, Export Sales Manager
Liviko VIRO
- Karl Aavik
- Jörgen Herman
- Jaana Vilde
Louis Jadot RANSKA
- Vincent Delcher, Export Manager Europe
Maison Bouey RANSKA
- Iuliia Dubic, Europe Sales Manager
Maison Ferrand RANSKA/JAMAICA
- Aurélie Maumus, Area Manager Northern Europe, UK & Republic of Ireland
Mezzacorona ITALIA
- Franco Pedroni, Export Area Manager
Tosti1820 ITALIA
- Giulio Bosca
Vinhos Messias PORTUGALI
- Eduardo Tome, Export Manager
Vintae ESPANJA
- Joanna Doliniec, Export Manager
Weingut Weinwurm ITÄVALTA
- Lisa Weinwurm
Weingut Winter SAKSA
- Susanne Lingler
Wolfberger RANSKA
- Violaine Guinchard
Kysyttävää tapahtumaan liittyen?
Avainasiakaspäällikkö ja tapahtumavastaava
Salla Sormunen
050 563 5955
salla.sormunen@norex.fi