Norexin uusin kasvo: Matilda!

Kun Matilda Frisk valmistui osto- ja hankintapuolen opinnoistaan, halusi hän saada kokemusta ja uusia haasteita työn muodossa. Hän huomasi Norexin auki olevan logistiikkakoordinaattorin rekryn, haki ja ilokseen sai paikan!

“Hyvin on lähtenyt työt käyntiin”, Matilda hymyilee. “Olen tutustunut työtehtäviin ja päässytkin jo tekemään kaikkea. Minut on myös otettu hyvin vastaan. On tosi kiva mennä töihin.” 

Työpäivän aikana logistiikkakoordinaattori on yhteydessä päämiehiin ja Turun varastoon. “Syötän uudet tilaukset järjestelmiin ja päivittelen hintoja. Aikaa menee myös rahdin laskentaan ja laskujen käsittelyyn”, Matida kertoo.

Viinit ja alkoholi ovat Matildalle suhteellisen uusi maailma. “Haluan kuitenkin oppia lisää viineistä ja niiden tarinoista. Mielelläni myös tutustun Norexin valikoimaan. Ylipäätänsä minua kiinnostaa maahantuontiprosessi ja sen kulku, sekä se, miten olen itse vaikuttamassa siihen prosessiin.”

Varsinaista lempiviiniä tai -drinkkiä Matildalla ei kuitenkaan ole. “Valkkari on minulle varma valinta – vaikka mielelläni etsin uusia makuja ja testailen niitä.” 

Matilda Frisk

Logistiikkakoordinaattori

050 585 4934

matilda.frisk@norex.fi

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.